Temiz 2. Ele girilir mi ?

bt2802

80+
Reaksiyon skoru
11
Dostlar esenlikler dilerim, geçenlerde piyasaya geri dönmek için pc toplayacağım için yardım istemiştim sağolsun yardımcı oldular araştırmaya devam ediyorum. Aklıma takıldı şimdi ben hardcore oyun oynamayacağım daha çok iş sonra kafa dağıtma ve chill hikayeli oyunlar vs 2. El sistem toplasam 1080ti ekran kartlı h610m anakart yeni nesil işlemci vb gibi sıfır iyi kasalar 35 40k 2. El toplayınca(temiz olma şartı ile ) en azından benim için daha mantıklı geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?

Dostlar esenlikler dilerim, geçenlerde piyasaya geri dönmek için pc toplayacağım için yardım istemiştim sağolsun yardımcı oldular araştırmaya devam ediyorum. Aklıma takıldı şimdi ben hardcore oyun oynamayacağım daha çok iş sonra kafa dağıtma ve chill hikayeli oyunlar vs 2. El sistem toplasam 1080ti ekran kartlı h610m anakart yeni nesil işlemci vb gibi sıfır iyi kasalar 35 40k 2. El toplayınca(temiz olma şartı ile ) en azından benim için daha mantıklı geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?
1080 Tİ eskide kaldı be hocam.
Bütçe nedir?

Bence temiz 2. El'e girmek büyük risk fakat sistem testleri ve parçalarına güveniyorsan, orijinalliğini ve garantisini kanıtlayabiliyorsa girilebilir.

1080 Tİ eskide kaldı be hocam.
Bütçe nedir?
Ya sıfır bilgisayarada girebilirim35 40 ama dediğim gibi arasıra kafa dağıtmak için oynayacağım bilgisayarada o kadar para vermek içimden gelmiyor alıcam ve sıkılıcam bir klasiktir :d

çok oynamayacaksan rx6600 üzerine sistem kurarsan ucuza gelir ortalama bir performans alırsın

bütçe nedir ?
Sıkıntı bütçeden yana değil hocam sürekli pc başı takılmayacağım yüksek ihtimal işte daraldıkca sıkıldıkca düğmesine basıp kafa dağıtmaya uygun bir sistem gibi düşün sıfıra para vermek bir şey değil yazık çöp olur para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok oynamayacaksan rx6600 üzerine sistem kurarsan ucuza gelir ortalama bir performans alırsın
Peki hangi anakart hangi işlemci ile uyumludur kısımlarını nasıl hallederim biri amd biri başka vs tarzında kısmı için

am4 ve am5 anakartlar var zaten internete yazarak bulabilirsin almadan önce de foruma konu açabilirsin şu bütçelerde hangi anakartı almalıyım diye birileri yazar

temiz parça bulursan gayet alınır ama 1080ti hem eski kaldı hemde çok uzun süre kullanılmış parça olucaktır

temiz parça bulursan gayet alınır ama 1080ti hem eski kaldı hemde çok uzun süre kullanılmış parça olucaktır
Yorumun için teşşekür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

am4 ve am5 anakartlar var zaten internete yazarak bulabilirsin almadan önce de foruma konu açabilirsin şu bütçelerde hangi anakartı almalıyım diye birileri yazar
Sağolasın teşşekür ederim.

Geri