Temiz PS3 nereden bulunur?

dixtuel

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba. Eski oyunlar için vs. PS3 arıyorum fakat konsoldan anlamadığım için durumu nedir vs. anlayamıyorum. Eğer anlayan birileri varsa sahibindenden İstanbul içi ya da Param Güvende ile ya da letgodan vs. aynı şekilde link atabilir mi? Bütçe koyamıyorum piyasasını bilmediğim için.

Merhaba. Eski oyunlar için vs. PS3 arıyorum fakat konsoldan anlamadığım için durumu nedir vs. anlayamıyorum. Eğer anlayan birileri varsa sahibindenden İstanbul içi ya da Param Güvende ile ya da letgodan vs. aynı şekilde link atabilir mi? Bütçe koyamıyorum piyasasını bilmediğim için.
araştırman lazım dostum sarı sitede filan temiz kullanan birine denk gelmen lazım sıfır diye satanlarada kanma kaç yıllık cihaz sıfırı olmaz ha birde imkanın varsa ps 4 filan 3 baya eskidi

Kendin araştırman lazım. Bende almıştım zamanında alırken birton ilan inceledim, çarşıya gittim kendim mağaza aradım sonra şans eseri bitane ara sokakta biyer buldum ondan aldım hala kullanıyorum. Ps3 slim almanı tavsiye ederim eğer bulamassan super slimde alabilirsin çok farketmez. Cd okuyucusunun, girişlerinin vs. düzgün çalıştığindan emin ol alırken. Biraz şans işi burdan biri sana şu çok temiz diyemez kendin kontrol etmen lazım.

Geri