Hocam süpürge tutsam statik elektrik olayı falan bir zarar görür müAboo Tozları temizle şimdilik hemen hatta. Çok çabuk temizle İşlemci fanını da silebildiğin kadar sil. Macun gelince çıkarır temizlersin.
Benim bu toz 2 ayda çıkıyorBilgisayar pislik içinde kalmış resmen.
Kaç yıldır temizlemiyorsun?
Süpürge değil de fön makinesi daha iyi olur soğuk hava modunda. Ayrıca az nemli bir bezle kasadaki fanları silin. Ama çok az nemli olsun tozları tutsun yeter. Kasadaki tozları da temizleyin.Hocam süpürge tutsam statik elektrik olayı falan bir zarar görür mü
Benim de. 3 günde 1 klavyeyi söküp temizliyorum monitörü falan siliyorum kasayı 2 haftada 1 açıyorum Fotoğrafa bakınca ufaktan şok oldumBenim bu toz 2 ayda çıkıyor
Fanlara tutarken fanları tutarsanız bir şey olmaz. Süpürge değilde hava üfleme makinesi veya fön makinesinin soğuk moduyla hava tutmanız daha iyi olur.Hocam süpürge tutsam statik elektrik olayı falan bir zarar görür mü
Onu sil uğultu sesi yapabilir bende psu yapıyordu uğultu sesi sildim orayı geçtiAlıntıyı görüntüleHocam psu nun altı bu durumdaymış.
Hocam fanın döndüğünün bi faydası olmaz bu durumda acil temizleyin. Ne zamandan beri ellemediniz? Merak ettim.Alıntıyı görüntüleHocam psu nun altı bu durumdaymış.