TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Harbi ss gelmiyo la kirpiyom gene gelmiyor :)

Bu tarz tavan fanı alıp memnun olan var mı? Veya buna benzer başka önerisi olan?
Hocam bu ürünü aldım ben, şu anda gümrük tarafından teslim ediliyor aşamasında. Elime ulaştığında bilgi veririm.

https://share.temu.com/9N6n1KiI35A

@valhalla hocam arkadas siparis geçiyoda bana yüzde 6 için iade iptal yaptık ne yüzde 4 yazıyor ne yüzde 6 bilgin varmı
Hocam ben onu uygulamadıım bugüne kadar.. sadece teorik olarak burada arkadaşların infolarını ve uygulama sonuçlarını takip ettim.. Ama @KingDeViL yakın zamanlarda net bilgiler yazmıştı galiba bu konu hakkında..

Hocam ben onu uygulamadıım bugüne kadar.. sadece teorik olarak burada arkadaşların infolarını ve uygulama sonuçlarını takip ettim.. Ama @KingDeViL yakın zamanlarda net bilgiler yazmıştı galiba bu konu hakkında..
Hocam bu sipristen sonra %100 1000tl vericem diyor ama carpan ve + jeton falan yazmiyor hiçbir yerde 500 tllik bir urun alıp denicem en fazla iade ederim:)

Hocam bu sipristen sonra %100 1000tl vericem diyor ama carpan ve + jeton falan yazmiyor hiçbir yerde 500 tllik bir urun alıp denicem en fazla iade ederim:)
arkadaşların dediğinde süresi var hocam ben bunu yedim son gün yaptım arkadaşların dediği süreyi çok geçmiştim temu vermed.

arkadaşların dediğinde süresi var hocam ben bunu yedim son gün yaptım arkadaşların dediği süreyi çok geçmiştim temu vermed.
Süre yokki bende olayi yasayan benim uzerinde yarım saat geçti hala aynı sadece o 72 saatlik Süre sınırı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ss atamiyorumki kafayı yiycem bu nasıl bir şey ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolpaymis beyler 500tllik ürün aldım 20 jeton verdi %100 falan hikaye :)

Bu çıkıyor işte. İptal etmeden önce çıkıyordu sanırım. Bu uyarı çıktıktan sonra hemen siparişi iptal edip 30dk içinde yeni sipariş vermeniz gerekir. 30dk geçerse o iş olmaz.

1745527056330.png

Geri