fruko.gzz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 901
Kampanya gelmiyorNasıl hesapların kapanıyor knk
Kampanya gelmiyorNasıl hesapların kapanıyor knk
Aynı linke farklı hesaplardan bakıyorum 1inde 831tl birinde 1039tlbeyler ihtiyacı olan acil alsın manyak bişey bu ürün bugün elime ulaşttı aşırı aşırı iyi cidden tavsiye ederim
ayrıca magatronuda aldım yolopark tan daha önce bumblebee almıstım ona gore kucuk ama gayet ıyı oda
kredısı vardır dusuk olanınAynı linke farklı hesaplardan bakıyorum 1inde 831tl birinde 1039tl
Pardon bir yerden kupon gelmiş gözükmüyordu sitedeAynı linke farklı hesaplardan bakıyorum 1inde 831tl birinde 1039tl
Hocam bu ürünü aldım ben, şu anda gümrük tarafından teslim ediliyor aşamasında. Elime ulaştığında bilgi veririm.![]()
modern mat tavan fanı uzaktan kumanda ile 6 kanatlı - Temu Türkiye
modern mat tavan fanı uzaktan kumanda ile - 6 kanatlı ahşap grain, dimmable led ampul, 3 hız, e27 tabanı, i̇ç mekan kullanımı için yatak odası, mutfak, oturma odası - 110v-240v ile uyumlu ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve tools & home improvement hakkındaki...share.temu.com
Bu tarz tavan fanı alıp memnun olan var mı? Veya buna benzer başka önerisi olan?
Merakla bekliyorum bendeHocam bu ürünü aldım ben, şu anda gümrük tarafından teslim ediliyor aşamasında. Elime ulaştığında bilgi veririm.
https://share.temu.com/9N6n1KiI35A
Hocam ben onu uygulamadıım bugüne kadar.. sadece teorik olarak burada arkadaşların infolarını ve uygulama sonuçlarını takip ettim.. Ama @KingDeViL yakın zamanlarda net bilgiler yazmıştı galiba bu konu hakkında..@valhalla hocam arkadas siparis geçiyoda bana yüzde 6 için iade iptal yaptık ne yüzde 4 yazıyor ne yüzde 6 bilgin varmı
Hocam bu sipristen sonra %100 1000tl vericem diyor ama carpan ve + jeton falan yazmiyor hiçbir yerde 500 tllik bir urun alıp denicem en fazla iade ederimHocam ben onu uygulamadıım bugüne kadar.. sadece teorik olarak burada arkadaşların infolarını ve uygulama sonuçlarını takip ettim.. Ama @KingDeViL yakın zamanlarda net bilgiler yazmıştı galiba bu konu hakkında..
arkadaşların dediğinde süresi var hocam ben bunu yedim son gün yaptım arkadaşların dediği süreyi çok geçmiştim temu vermed.Hocam bu sipristen sonra %100 1000tl vericem diyor ama carpan ve + jeton falan yazmiyor hiçbir yerde 500 tllik bir urun alıp denicem en fazla iade ederim![]()
Süre yokki bende olayi yasayan benim uzerinde yarım saat geçti hala aynı sadece o 72 saatlik Süre sınırı vararkadaşların dediğinde süresi var hocam ben bunu yedim son gün yaptım arkadaşların dediği süreyi çok geçmiştim temu vermed.