TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ben aldım 3 tane ama kurmadım duruyor evde hala... Hatta sen demiştin 40 W olanı çıktı diye :)
Ben de seninle olan sohbetimizin bikaç gün sonrasında almıştım 52 cm 40 W olanından...
Hatta benim kızın odasına da şu aşağıdakinden aldım :)

hocam 40w büyük olanın linki var mı sana zahmet

En sonunda bende bir şeyler alabildim , bir tane AJ 159 PRO aldım. Herhalde bir iki gün içerisinde 1000 kredi hesaba geliyor.

Arkadaşlar ak820 aldım yellow switch olanından kimseye önermem ben yedekte dursun diye aldım keycaps kalitesi gerçekten aşırı dandik switchleri anlamadım takılarak basılıyor o yağlanması ile alakalı olabilir ama temudan drinkey blue switch aldım daha tok ve sessiz basılıyor alacak olanlara tavsiyem switch ve keycaps almasıdır.
Bende sarı switchlisini almıştım dhaa kargoda :/

Beyler yavaştan duvar kağıtlarını dizmeye başladım argb aydınlatmayı en son takıçam büyük ihtimal perşembe günü adam akıllı hepsini kafamda dizayn edip ayarlarım hazır 1 Mayıs'ta boştayken yapayim diyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde @valhalla hocamın tavsiye ettiği hava ufleme aleti bugün elime ulaştı
10 dk da bozulmadı bu sefer :)
İlk aldığım farklı ürün 10 dk sonra motor yakmıştı :)
Bu ürün benim aldığıma göre daha ağır sağlam bişey gibi duruyor

son 5 saatte wincrediti tekrar aktif eden oldumu benim hesapta farklı bişe oldu

Beyler yavaştan duvar kağıtlarını dizmeye başladım argb aydınlatmayı en son takıçam büyük ihtimal perşembe günü adam akıllı hepsini kafamda dizayn edip ayarlarım hazır 1 Mayıs'ta boştayken yapayim diyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde @valhalla hocamın tavsiye ettiği hava ufleme aleti bugün elime ulaştı
10 dk da bozulmadı bu sefer :)
İlk aldığım farklı ürün 10 dk sonra motor yakmıştı :)
Bu ürün benim aldığıma göre daha ağır sağlam bişey gibi duruyor
Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Arkadaşlar ak820 aldım yellow switch olanından kimseye önermem ben yedekte dursun diye aldım keycaps kalitesi gerçekten aşırı dandik switchleri anlamadım takılarak basılıyor o yağlanması ile alakalı olabilir ama temudan drinkey blue switch aldım daha tok ve sessiz basılıyor alacak olanlara tavsiyem switch ve keycaps almasıdır.
Drinkey blue switchin linkini atabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri