TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ekler

• Screenshot_20250428_220236_Temu.jpg
    Screenshot_20250428_220236_Temu.jpg
    913.3 KB · Hit: 52
En son siparisimde bendede böyle oldu ertesi gün 00:00 dan sonra hemen etkinlik geldi

Yakın zamanda bahsetmiştim kampanyaların revize olacağına dair hatırlarsanız.... Muhtemelen bu ve benzeri kampanyaları revize etme adına yavaş yavaş durduruyor olabilirler.. Bugün bizim firmadaki birçok arkadaşın da hesaplarında benzeri hadiseler yaşanmaya başladı çünkü..

Yakın zamanda bahsetmiştim kampanyaların revize olacağına dair hatırlarsanız.... Muhtemelen bu ve benzeri kampanyaları revize etme adına yavaş yavaş durduruyor olabilirler.. Bugün bizim firmadaki birçok arkadaşın da hesaplarında benzeri hadiseler yaşanmaya başladı çünkü..
1 tane mouse iade etmiştim acaba ondan olabilirmi

Deme deme hocam deme

Deme deme hocam deme
Valla demeye benim de dilim varmıyor da adamlar 15 20 gün önce mail atıp bilgilendirmişlerdi revize yakında başlayacak gibilerinden.. Hatta geçen benim en aktif hesabımda da bittiğini ve wincredit için ikinci aktif hesabıma yöneldiğimi söylemiştim. O hesaba da bu sabah 1000 TL iade geldi ve wincredit aynı arkadaşın yazdığı gibi görüntüleniyor gün boyu...
Ama üzülecek bişey yok, neticede kampanyayı komple kaldırmayacaklar sadece revize olacak, yani atıyorum belki 1000 TL iade yerine 1250 veya 1500 TL iade standardına gelecek alışveriş karşılığı jeton oranları değişecek gibi düşünün..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 sipariş önceydi
Sanırım 2 gün önce bu konuda detaylıca yazmıştım hatırlarsınız..
Sizinkisi bu senaryodan dolayı neredeyse emin olarak söylüyorum.. Tavsiyem hesabı pasife çekin 1 hafta 10 gün girmeyin 11. gün ve sonrasında girip bakın 600 veya 1000 TL kredi kampanyası tanımlayacaktır.. Ya da ikincil bir hesabınızdan yürümeye devam edin..

@valhalla usta 1 siparişte kara yolu ve hava yolu ile gönderilen ürünler olmak üzere 2 ayrı pakete ayrılmış. 2 sipariş hakkı mı gidiyor yoksa 1 mi?

@stiga05fx Yazıyor ya zaten iptal ettiğinden dolayı diye :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri