stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
Ss atabilcenmi
Ss atabilcenmi
sağol hocamBen bu linkteki satıcıdan almıştım 3 tane..
Zaten değişik opsiyonları da var, benim aldıklarım 52 cm 40 W beyaz modeli..
yok 1 gün geçti gelmedi bu kadar uzun süre vermemezlik hiç yapmadıEn son siparisimde bendede böyle oldu ertesi gün 00:00 dan sonra hemen etkinlik geldi
1 tane mouse iade etmiştim acaba ondan olabilirmiYakın zamanda bahsetmiştim kampanyaların revize olacağına dair hatırlarsanız.... Muhtemelen bu ve benzeri kampanyaları revize etme adına yavaş yavaş durduruyor olabilirler.. Bugün bizim firmadaki birçok arkadaşın da hesaplarında benzeri hadiseler yaşanmaya başladı çünkü..
Deme deme hocam demeYakın zamanda bahsetmiştim kampanyaların revize olacağına dair hatırlarsanız.... Muhtemelen bu ve benzeri kampanyaları revize etme adına yavaş yavaş durduruyor olabilirler.. Bugün bizim firmadaki birçok arkadaşın da hesaplarında benzeri hadiseler yaşanmaya başladı çünkü..
Wincredit ten yararlanarak aldıysan çok çok büyük ihtimalle evet....1 tane mouse iade etmiştim acaba ondan olabilirmi
4 sipariş önceydiWincredit ten yararlanarak aldıysan çok çok büyük ihtimalle evet....
Valla demeye benim de dilim varmıyor da adamlar 15 20 gün önce mail atıp bilgilendirmişlerdi revize yakında başlayacak gibilerinden.. Hatta geçen benim en aktif hesabımda da bittiğini ve wincredit için ikinci aktif hesabıma yöneldiğimi söylemiştim. O hesaba da bu sabah 1000 TL iade geldi ve wincredit aynı arkadaşın yazdığı gibi görüntüleniyor gün boyu...Deme deme hocam deme
Sanırım 2 gün önce bu konuda detaylıca yazmıştım hatırlarsınız..4 sipariş önceydi
hocam güzel işe yarıyor mu ona göre alacağım adanada yaşıyorumBen bu linkteki satıcıdan almıştım 3 tane..
Zaten değişik opsiyonları da var, benim aldıklarım 52 cm 40 W beyaz modeli..