omerdesouza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 769
Artık
))) kargo da dahil olacak 30 euro'nun içerisine ancak Temu alışverişlerinde zaten kargo ödemiyoruz pek bir değişiklik olmadı.
ürün 770 tutuyorsa üstüne 200 tl kargo alıyorsa 970 oluyor sana buda ürün+kargo dahil fiyatı olur bunun üstüne vergi eklenir 1200 olur o sıkıntı değil ürün fiyatı+ Kargo fiyatının 1050 altında olması gerekkafam karıştı arkadaşlar çok sağolun fakat anlamadığım şey zaten minimum 670 tl lik sepet yapmam gerekiyor fakat 770 tl lik ürün koyarsam bu sefer vergi dahil 1234 tl oluyor yeni tam 670 tl lik bile yaparsam 1050 tl yi geçecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sipraiş toplamı dahil 30 euroyu geçemiyorsa zaten hiçbir türlü alışveriş yapamıyorumki.
Hocam temu için yazdımyeni yasa çıktı kargonunda 1050 ye dahil olması gerek artık.
Kargo dahil diyorsun da temu da kargo ücretsiz.artık kargo dahil 30 euroyu geçmemesi gerek aldığın ürünlerin kısacası ıvır zıvır alırsın öyle klavye falan zor.
Hocam temu için yazdım
bazılarında kargo çıkıyor her üründe olmasadaKargo dahil diyorsun da temu da kargo ücretsiz.
Hayır hocam temuda bütün siparişlerde kargo ücretsiz.bazılarında kargo çıkıyor her üründe olmasada
şu kargo masrafına bi benmi denk geldim acaba paronayak ettiniz adamıHayır hocam temuda bütün siparişlerde kargo ücretsiz.
Site zaten sana gümrükten geçmeyecek ürünü satın aldırmıyor bi alışveriş limiti var o limit dahilinde alabiliyorsunhangi ürünün gelip gelmediğini nasıl anlayabilirim. Yani websitesinde satıştaki ürünler yani bana gözükenler mi geliyor sadece yoksa aralarından bazıları da gelmiyor mu?