Neler Yeni

Temu sepette 1.050 tl sınırı var mı ?

.GHOST.

80+
Reaksiyon skoru
10
ürünümün kdv eklenmediği fiyat 1.063 tl sepette vergi dahil hali de 1.700 tl temuda 1.050 tl tl sınırı var mı (konu açmadan önce biraz araştırma yaptım ama tam emin olamadım şikayetvar sitesinde bazı kişiler bu konu hakkında şikayet etmiş) eğer alırsam sorun çıkar mı ?

Sipariş edilebiliyorsa sorun çıkmaz. Temu izin vermiyor gümrükten geçmeyecek tutarda ise.

27 euro sınırı vardı 1.122tl yapıyor şu anki kur itibariyle. Yani sınıra takılmaması lazım, ben de dün 1080tl'lik sipariş verdim engellemedi beni

ödeme ekranına kadar git. ödeme yapabiliyorsan sınırın altındadır. sınırı aşıyorsa ödeme yaptırmıyor zaten.

Eğer kupon kullanıyorsan veya temunun kendi sitesine bakiye yüklediysen maximum 1050TL sınır var fakat kupon yoksa bildiğim kadarıyla sınır yok.

ürünümün kdv eklenmediği fiyat 1.063 tl sepette vergi dahil hali de 1.700 tl temuda 1.050 tl tl sınırı var mı (konu açmadan önce biraz araştırma yaptım ama tam emin olamadım şikayetvar sitesinde bazı kişiler bu konu hakkında şikayet etmiş) eğer alırsam sorun çıkar mı ?
Hocam konudan bağımsız ne alıyorsun acaba alıcak bir şey bulamıyorum da. 1000₺ wincredit gelmiş bana da.

Eğer kupon kullanıyorsan veya temunun kendi sitesine bakiye yüklediysen maximum 1050TL sınır var fakat kupon yoksa bildiğim kadarıyla sınır yok.
kupon veya bakiye yüklemedim bence sizin dediğiniz gibiyse sorun çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konudan bağımsız ne alıyorsun acaba alıcak bir şey bulamıyorum da. 1000₺ wincredit gelmiş bana da.
ajazz aj 159 pro alacaktım

ben de gümrük olayı patlamadan birkaç şey sipariş etmek istiyorum kupon vs. var mı daha uyguna alabilmenin bir yolu ?

Bir taktik var 3-4 k Malzemede alabiliyorsun lakin Gümrüge takilma Olasiligini Goz onunde bulundurman gerek. 2 Defa yaptim geldi korkudan bidahada yapmadim

Geri