Neler Yeni

TeoHan Tasarım Çalışmaları

TeoHan

80+
Merhaba, sizlere tasarım çalışmalarımı bu konu altında paylaşacağım. Diğer konuyu internet sorunundan dolayı tasarımları atamamıştım. Bu tasarımlar daha başlangıç daha iyileri var(biraz aceleyle yaptım). İşte karşınızda Donanım Arşivi için tasarımlarım;

Classic Thumb.png

PUBG 1.png

Retro Text.png

T-Shirt MockUp.png

Street-Wall-Logo-Mockup-min.png

Valorant Tahumbnail.png

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En alttaki fotoda Abdullah abiyi kaldır logoyu koy . Cıncık gibi olur. Eline sağlık

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Abdullah abinin fotoları biraz eski ve basit tasarımlar basit olmuş şekil şukul tasarımlar yapabilirsin.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Tasarımları beğenemedim , bu dönem tasarım trendleri daha çok minimalizm üzerine kurulu . Yani bu yaptığın tasarımlar gözümü yordu biraz .
Ellerine sağlık.
Duvar tasarımını kendin yaptıysan güzel olmuş o ellerine sağlık

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Merhaba, sizlere tasarım çalışmalarımı bu konu altında paylaşacağım. Diğer konuyu internet sorunundan dolayı tasarımları atamamıştım. Bu tasarımlar daha başlangıç daha iyileri var(biraz aceleyle yaptım). İşte karşınızda Donanım Arşivi için tasarımlarım;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aha net düzelmiş eline sağlık güzel olmuşlar

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ayrıca en alttaki fotoğraf için V de bir gariplik var mavi renk logoyu yerleştirdikten sonra logodaki kırmızı tarafından dengelenecektir bence. Beyaz ışıklar çok belli biraz azaltsan daha iyi olur odak noktasını değiştiriyor.

Ömer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer
Eleştirilere her zaman açık olun. Elinize sağlık tasarımlar başlangıç için iyi. Kendinizi gelistirmelisiniz. Tasarımlar basit duruyor ama gelistirilebilir. Fontlara renklere ve gölgelere dikkat etmelisin. Kullandığın simgelerin boyutlarını iyi ayarlamalisin. Unutma font renk gibi şeyler tasarımın kalitesini degistiriyor. Kimse başladığında profesyonel değildi eleştirilere açık olup aklına yatanları dikkate almalısın. Başarılar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,376
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom