Neler Yeni

Yardım Termal macun önerisi

YazılımKafa

80+ Silver
Dostlar Abdullah abi hangisini kullanıyordu hatırlayamadım. Size zahmet yazar mısınız

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde aklıma ilk bu geldi. Knk eminsin dimi Abdullah abinin kullandışı. Birde nzxt vardı herhalde . Bumu daha iyiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde aklıma ilk bu geldi. Knk eminsin dimi Abdullah abinin kullandışı. Birde nzxt vardı herhalde . Bumu daha iyiydi
Ve bundan kaliteli , kendini ispatlamış hangi model var

logical

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer faruk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bundan kaliteli , kendini ispatlamış hangi model var
bende mx-4 siparişi verdim , şuan kullandığım stok soğutucunun kendi macunu ile 70derece görüyor max, mx4 ile 10-15derece bir fark bekliyorum.
bütçeniz musaitse thermal grizzly veya pullsar ice dragon bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
islemcin ne? yuksek guc harcayan birseyse thermal grizzly kryonaut alabilirsin ama 1 grami 200tl. gercekten iyi macun, aldim denedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Noctua NT-H1, MX4, Mastergekl Pro bunlar işinizi görür hocam

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende mx-4 siparişi verdim , şuan kullandığım stok soğutucunun kendi macunu ile 70derece görüyor max, mx4 ile 10-15derece bir fark bekliyorum.
bütçeniz musaitse thermal grizzly veya pullsar ice dragon bakabilirsiniz
islemcin ne? yuksek guc harcayan birseyse thermal grizzly kryonaut alabilirsin ama 1 grami 200tl. gercekten iyi macun, aldim denedim.
Bi abim yeni bilgisayar alacakda. Üst seviye işlemci olacak. Kaliteli termal macun lazım. Eyvallah dostlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
coolermaster mastergel alacağına thermal grizzly al bence,
bende mastergel vardı zaten. 13700kf işlemci kısa sürede thermal throttling yiyordu.
thermal grizzly'i aldım bu yüzden. şimdi throttle girmiyor. daha stabil ve serin. aralarında ciddi fark var benim deneyimime göre.

YazılımKafa

80+ Silver
coolermaster mastergel alacağına thermal grizzly al bence,
bende mastergel vardı zaten. 13700kf işlemci kısa sürede thermal throttling yiyordu.
thermal grizzly'i aldım bu yüzden. şimdi throttle girmiyor. daha stabil ve serin. aralarında ciddi fark var benim deneyimime göre.
Thermal grizzly düşünüyorum. Teşekkürler dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
thermal grizzly alırsan poşetinin içinden kod çıkıyor, o kod ile originalliğini sorgulayabilirsin.
mx4ü de denedim ben, onu da beğenmedim açıkçası.

YazılımKafa

80+ Silver
thermal grizzly alırsan poşetinin içinden kod çıkıyor, o kod ile originalliğini sorgulayabilirsin.
mx4ü de denedim ben, onu da beğenmedim açıkçası.
Tamamdır, eyvallah dostum

Top Bottom