Kendi sitesinde kargo ücretsiz gözüküyor Amazon'da daha pahalıya satıyorlar.mx4 aldım bende daha denemedim ama bakıcam teknobiyotikten al ama kendi sitesinden alma alacaksan çünkü kargo ücreti alıyor öyle amazondan vs alabilirsin teknobiyotk satısından.
Hepsiburada'dan aldım yarın gelecek güzel ürün mx4Kendi sitesinde kargo ücretsiz gözüküyor Amazon'da daha pahalıya satıyorlar.
Hepsiburada'da Quantum isimli satıcı nasıldır? Yorumlar orijinal diyor ama emin olamadım.
4 gram mx4 8.5 wmk macun almak israf olur. 1 gram alsan içinden 4 sürümlük çıkar. Thermal Grizzly Hydronaut al 160₺ 1 gram ve 11.8 wmk değeri var sana ömür boyu yeter.Bütçem en fazla 200 TL, termal macun önerir misiniz?
Arctic MX-4 almayı düşünüyorum, başka öneriniz yoksa orjinal satan yer önerir misiniz?
mx-4 aldım orjinal satıcısından şuan kullanıyorum ama memnun değilim bence thermal grizzly kroyanout la 1gr.Bütçem en fazla 200 TL, termal macun önerir misiniz?
Arctic MX-4 almayı düşünüyorum, başka öneriniz yoksa orjinal satan yer önerir misiniz?
Bu macun orijinaldir içinden orijinal olup olmadığını öğrenmen için kodda çıkıyor. 4 gramlık macun kenarda kalır yıllar içinde yıpranabilir.4 gram mx4 8.5 wmk macun almak israf olur. 1 gram alsan içinden 4 sürümlük çıkar. Thermal Grizzly Hydronaut al 160₺ 1 gram ve 11.8 wmk değeri var sana ömür boyu yeter.
4 gram mx4 8.5 wmk macun almak israf olur. 1 gram alsan içinden 4 sürümlük çıkar. Thermal Grizzly Hydronaut al 160₺ 1 gram ve 11.8 wmk değeri var sana ömür boyu yeter.
mx-4 aldım orjinal satıcısından şuan kullanıyorum ama memnun değilim bence thermal grizzly kroyanout la 1gr.
Bu macun orijinaldir içinden orijinal olup olmadığını öğrenmen için kodda çıkıyor. 4 gramlık macun kenarda kalır yıllar içinde yıpranabilir.
Önerileriniz için teşekkür ederim ama çoktan MX-4 sipariş verdim. Bildiğim kadarıyla aralarında çok fark yok. İptal mi etmeliyim?4 gram abartı 2 yıl önce aldım 3 kere falan sürdüm içi dopdolu hala thermal grizzly daha iyi 1 gram fazlasıyla yeter
bendeki durum bu. tüketici olarak yorumum ve oyum thermal grizzly kroyanauttan yana.Önerileriniz için teşekkür ederim ama çoktan MX-4 sipariş verdim. Bildiğim kadarıyla aralarında çok fark yok. İptal mi etmeliyim?
İyi midir, şuan mx-4 var işlemcide ama 6-7 ay olacak. Değişeyim diyorumBende hiç o kadara bile gerek yok. Amazondan wipaste c2 al miss gibi.
https://www.amazon.com.tr/Noxeen-Yü...4a-9a90-6187432949f4&pd_rd_i=B0B82MZ3XT&psc=1Bende hiç o kadara bile gerek yok. Amazondan wipaste c2 al miss gibi.