bilgisayarımı yaklaşık 3 4 yıldır kullanıyorum ve daha önceden hiç termal macun kullanmadım. Önceden oyunlardaki fps değerlerim yüksekken şimdi az fps alıyorum. Çektiğim videolar kasıyor sizce termal macun kullansam fps de artış olur mu pubg mobile emulator uzerinden oynarken hiçbirşey açık değilken 90 95 derece oluyor. MSI PRO 22ET Kullanıyorum.
bilgisayarımı yaklaşık 3 4 yıldır kullanıyorum ve daha önceden hiç termal macun kullanmadım. Önceden oyunlardaki fps değerlerim yüksekken şimdi az fps alıyorum. Çektiğim videolar kasıyor sizce termal macun kullansam fps de artış olur mu PUBG mobile emulator uzerinden oynarken hiçbirşey açık değilken 90 95 derece oluyor. MSI PRO 22ET Kullanıyorum.
Termal macun direkt fpse etki etmez diye düşünüyorum .Bilgisayarın sıcaklığına etki eder fakat dolayılı yoldan belki birazcık fps düşürebilir.
Fakat 3-4 yıldır hiç termal macun kullanmamak işlemci ve ekran kartı sıcaklıllarınızı oldugundan fazla yapar.Artic mx4 alabilirsiniz.
bilgisayarımı yaklaşık 3 4 yıldır kullanıyorum ve daha önceden hiç termal macun kullanmadım. Önceden oyunlardaki fps değerlerim yüksekken şimdi az fps alıyorum. Çektiğim videolar kasıyor sizce termal macun kullansam fps de artış olur mu PUBG mobile emulator uzerinden oynarken hiçbirşey açık değilken 90 95 derece oluyor. MSI PRO 22ET Kullanıyorum.
Termal macun belirli bir süre sonra işlemini tam yapamayacağı için. Isınacak ve tam performansta çalışmayabilir.
Bu'da zamanla ekran kartı performansını etkileyecektir.
İşlemci'nin ne kadar düşük sıcaklıkta çalışırsa daha fazla performans verir.
Eğer soğutucun kötüyse çok bir şey bekleme. Benim demek istediğim iyi soğutucu kullanıp kötü macun kullanmak gibi. Daha iyi macuna geçince daha az ısınacağı için daha fazla boost yapar.
Şimdi termal macun ısıyı düşürür ısıyı düşürünce daha performanslı bir işlemci olur ve çok çok daha iyi bir işlemci performansına sahip olursun yani kısacası performansı etkiler