Çözüldü✓ Termal Pad kac mm nasıl öğrenirim?

Kagemni

80+
Reaksiyon skoru
93
Asus Dual RX6650 XT kaç mm termal padi var acaba bilen fln var mı acaba ya da nerden öğrenirim?

İncelemesi varsa anca öyle. Ama asıl soru daha 1-2 yıllik modele neden termal pad değiştiriyorsun?

İncelemesi varsa anca öyle. Ama asıl soru daha 1-2 yıllik modele neden termal pad değiştiriyorsun?
benim bildiğim termal ped 1 yılda bir değişir diye biliyyorum yanlış mı biliyorum acaba. Bakım amaçlı.

benim bildiğim termal ped 1 yılda bir değişir diye biliyyorum yanlış mı biliyorum acaba
Yoo yo çok yanlış. Ki o modelin bellekleri buz gibidir hiçbir şey olmaz 1 yılda.

O da gereksiz olur. Fabrikasyonlar bi 2 yıl rahat gider.
anladım teşekkür ederim
Karşılaştırmak biraz yanlış ama 8 10 senelik televizyonlardaki termal padler 10 senelik olmasına rağmen taş gibi. Fiziksel olarak parcalanmadigi yada isi sorunu yaratmıyorsa termal pad değişmek doğru değil. Üreticinin koyduğu termal pad senin piyasadan alacağın çoğu termal padden kaliteli olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral en basitinden şöyle düşün ekran kartı garantileri 2 3 yıl zaten sen o kartı açtığın gibi garanti bozulur 1 yılda niye değişsin termal ped dediğin belki 5 7 yıl arasında değişir

Karşılaştırmak biraz yanlış ama 8 10 senelik televizyonlardaki termal padler 10 senelik olmasına rağmen taş gibi. Fiziksel olarak parcalanmadigi yada isi sorunu yaratmıyorsa termal pad değişmek doğru değil. Üreticinin koyduğu termal pad senin piyasadan alacağın çoğu termal padden kaliteli olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emin olma kaliteli olacağı kısmına o kadar. Üst seviye kartlarda bile çerçöp termal padler dolu. Mining zamanı boşuna değiştirmedi millet kartları alır almaz :/

En basit ve doğru olan yol firmaya mail atmak.Ben o şekilde öğrenip değiştirmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455
Geri