(TEŞHİR/YENİLENMİŞ ÜRÜN SATIYOR) Asus tuf gaming VG27AQML1A monitör n11de 9500tl 🔥🔥🔥

Mali7

80+
Reaksiyon skoru
15
(ÜRÜN TEŞHİR VEYA YENİLENMİŞ ÜRÜNMÜŞ SONRADAN ÖĞRENDİM AÇIKLAMAYI OKUYUN ALMANIZI TAVSİYE ETMEM)
Uzun zamandır monitör arayışındaydım indirim kovalıyordum ve sanırım bugün o aradığım indirimi buldum. Başlıktaki Asus monitör n11de seyftek satıcısında 9500tl ye düşmüş inanamadım ve güvenemedim çünkü bu monitör ilk çıktığından beri hiç bu fiyatlara düşmedi. Satıcı konusunda hiçbir fikrim yok ama sıkıntı olursa iade edilir diye düşünüyorum. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Aldım valla teşekkürler outlet teşhir ürünü diyor sonradan fark ettim ama temizse kullanırım artık bakalım ne dersiniz hocam :)

Bu içerik seyftek mağazası tarafından hazırlanmıştır.

Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 MS 260 Hz 2K QHD IPS LED Monitör

ASUS TÜRKİYE GARANTİLİDİR-ÜRÜN 2 YIL GARANTİLİDİR AOUTLET TEHŞİR ÜRÜNÜDÜR
- ÜRÜNLER SIFIR KUTULU ÜRÜNLER YENİLENMİŞ ÜRÜNLERDİR -AVANTAJLI ÜRÜN

Varya Allah senden razı olsun iyiki bunu attın hemen gittim siparişi iptal ettim açıklamaya bakmamışım fiyatı görünce çok teşekkür ederim

Teşhir ürünüymüş bende yeni öğrendim iptal ettim siparişi hatta sohbeti kaldırayım yanıltıcı olmasın ne dersiniz
aynen hocam bende edeyim ya neyse sağolun

Teşhir ürünüymüş bende yeni öğrendim iptal ettim siparişi hatta sohbeti kaldırayım yanıltıcı olmasın ne dersiniz
aynen hocam bende edeyim ya neyse sağolun
G65B alın bence.

Renk gamutu iyi.
Kontrast iyi.
Parlaklık iyi.
Tepki süresi ve overshoot durumu iyi.
Piksel overdrive optimizasyonunu o kadar iyi optimize etmişler ki tek bir ayarda “standart” mod en iyi performansı veriyor. Çoğu monitörde en iyi ayar 180-240Hz de farklı 60-100Hz de farklı olur. Düşük yenileme hızlarında overshoot yaşamamak için tepki süresi ayarını ikide bir değiştirmen gerekir. Örneğin 180hz de fastest ise 60hz de fast yapman gerekir ki overshoot sorunu olmasın. Bunda öyle bir dert yok.
İps glow derdi yok
Siyahlar ips’ten iyi
Wifi, hoparlör ve bluetooth gibi ekstra özellikler var.
Tv olarak kullanabiliyorsun.
İçerisinde bulunan browser bile Youtube'dan 4K 60FPS videoları takılmadan oynatabilmekte.
Stremio gibi servislerini yükleyebiliyorsunuz.
Airplay üzerinden iPhone'u rahatlıkla yansıtabiliyorsunuz.
Dahili Hopörlör'ün ses yüksekliği ve netliği iyi.
Kumandası var, mis gibi uzaktan kontrol edebiliyorsun. Smarth things uygulaması sayesinde telefondan bile kontrol edebiliyorsun.
Gsync ve freesync var
10 bit 240Hz de kayıpsız verebiliyor. Örneğin ASUS'un TUF VG27AQML1A 260Hz 2K monitörü 14K'ya satılıyor ancak 10bit için 144Hz'ye düşüyor. Bu daha ucuza bunu sağlıyor.
HDMI 2.1 var.
Ultrawide modu var, monitörü 21:9 yapıyor.
Pivot ve yükseklik ayarı var.
Samsung hesabını bağlayıp monitöre şifre konulabiliyor.
Samsung DeX de destekliyor.
Multi wiew özelliğide mevcut.
Disney+, prime video, netflix vs var.

G65B alın bence.

Renk gamutu iyi.
Kontrast iyi.
Parlaklık iyi.
Tepki süresi ve overshoot durumu iyi.
Piksel overdrive optimizasyonunu o kadar iyi optimize etmişler ki tek bir ayarda “standart” mod en iyi performansı veriyor. Çoğu monitörde en iyi ayar 180-240Hz de farklı 60-100Hz de farklı olur. Düşük yenileme hızlarında overshoot yaşamamak için tepki süresi ayarını ikide bir değiştirmen gerekir. Örneğin 180hz de fastest ise 60hz de fast yapman gerekir ki overshoot sorunu olmasın. Bunda öyle bir dert yok.
İps glow derdi yok
Siyahlar ips’ten iyi
Wifi, hoparlör ve bluetooth gibi ekstra özellikler var.
Tv olarak kullanabiliyorsun.
İçerisinde bulunan browser bile Youtube'dan 4K 60FPS videoları takılmadan oynatabilmekte.
Stremio gibi servislerini yükleyebiliyorsunuz.
Airplay üzerinden iPhone'u rahatlıkla yansıtabiliyorsunuz.
Dahili Hopörlör'ün ses yüksekliği ve netliği iyi.
Kumandası var, mis gibi uzaktan kontrol edebiliyorsun. Smarth things uygulaması sayesinde telefondan bile kontrol edebiliyorsun.
Gsync ve freesync var
10 bit 240Hz de kayıpsız verebiliyor. Örneğin ASUS'un TUF VG27AQML1A 260Hz 2K monitörü 14K'ya satılıyor ancak 10bit için 144Hz'ye düşüyor. Bu daha ucuza bunu sağlıyor.
HDMI 2.1 var.
Ultrawide modu var, monitörü 21:9 yapıyor.
Pivot ve yükseklik ayarı var.
Samsung hesabını bağlayıp monitöre şifre konulabiliyor.
Samsung DeX de destekliyor.
Multi wiew özelliğide mevcut.
Disney+, prime video, netflix vs var.
Rekabetçi oyunlar da oynuyorum curved panelde verimli oynayabilir miyim ki hiç tecrübem yok kavisli ekranlarda

Gelen arkadaşlar nasıl bir manzara ile karşılaşacak umarım gönüllerine göre olur. 2K 'da 240Hz monitörün bu fiyata olması süper olay. Ama açıklama kısmında çok tuhaflık var ürüne önce teşhir deniyor sonra yenilenmiş diyor yani tutarsızlık var bakalım sonucunda ne çıkacak.

Gelen arkadaşlar nasıl bir manzara ile karşılaşacak umarım gönüllerine göre olur. 2K 'da 240Hz monitörün bu fiyata olması süper olay. Ama açıklama kısmında çok tuhaflık var ürüne önce teşhir deniyor sonra yenilenmiş diyor yani tutarsızlık var bakalım sonucunda ne çıkacak.
Teşhir olsa belki durumuna göre bu fiyat için kabuledilebilir belki ama yenilenmişse kesinlikle yanaşmamak lazım alan arkadaşlar yorum yaparsa valla bende merak ediyorum tam bi kumar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,887
Üyeler
184,521
Son üye
vedatygit
Geri