Neler Yeni

TEŞKİLAT dizisi oyuncusu Aybüke Pusat diziden atıldı...! (SEBEP:Boykot çağrısı)

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Tekin Ayber
Kendi fikrimce dizi saçmalıktan, sallamasyon masallardan ve acayip entrikalardan dolayı MİT ile hiç ama hiç ilişkilendiremediğim bir hayal kırıklığıydı zaten...

Son zamanlarda da başrol oyuncu diye vakıfbank reklamlarından gına getiren bir oyuncu da eklenmişti. Zaten başta dediğim gibi istihbarat dizisi değil de aşk, entrika dolu saçma sapan bir dizi idi.

Bu dizinin son bayan başrol oyuncusu da boykot çağrısı nedeniyle diziden atıldı, zaten dizi dizi değildi :) Birbirlerine NANİK mi yaptılar, bence evet :p

Peş para etmez bir dizide oyunculuk yapacağına daha iyi yapımlarda belki rol alabilir. Herkese hayırlı işler olsun.

TRT'nin özellikle bazı masal ve hikayelerle bezediği dizilerde genellikle güzel bayanları ve yakışıklı erkekleri daha çok ön plana çıkarması, bu şekilde reyting sağlayarak para para para mantığı gütmesi sonunda elinde patlayacaktır. Güzel bayanlar ve yakışıklı erkekler fikri kadar senaryoya ve gerçekçiliğe de önem verse fena olmaz diye düşünüyorum, sanki bazı dizileri çocuklara veya beyni yıkanmaya müsait kesimlere yapıyorlarmış gibi geliyor. Ben 1-2 dizi dışında TRT dizilerini izlemiyorum, daha doğrusu izliyemiyorum, hiç gerçekçi ve doğal gelmiyor.

2025-04-02_22-10.png

2025-04-02_22-10_1.png

Son düzenleme:

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
Hükümeti delirttiğimize mi sevineyim adaletsizliğe mi üzüleyim bilemedim

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Umut
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yuzarsef
yukarıdaki arkadaş boykot değilde dizi kötülemek için konuyu açmış sanırsam
boykotu anlarım da direkt diziler kötü demek abeslik kardo seksenleri kaç kere izledimi bilemem baya güzeldi sonra vefa sultan ve bir zamanlar istanbul da güzel gncel olanlardan adam yanlış başlmaış konuya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hükümeti delirttiğimize mi sevineyim adaletsizliğe mi üzüleyim bilemedim
boş ver kardo lol - tft - wild rift veya runettera oyna takma bunları her gün bişiler oluo zaten

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Musa Topçu
fikir belirtmenin suç olması...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yukarıdaki arkadaş boykot değilde dizi kötülemek için konuyu açmış sanırsam
Başta TRT'yi sonra da saçma sapan dizilerini eleştiriyorum ve dizideki işten çıkarılma olayını da takmaması gerektiğini düşünüyorum sayın oyuncunun, önünde başka diziler de olacaktır.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu dizi için yazdım, tek tük de olsa benim de izlediğim diziler var ama azınlık durumunda kalıyorlar. :(

Zaten yazdım, 1-2 dizi dışında dizilerini izleyemiyorum ama Teşkilat dizisi meraklandığım fakat hayal kırıklığına uğradığım saçma bir dizi bana göre...

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Umut
Başta TRT'yi sonra da saçma sapan dizilerini eleştiriyorum ve dizideki işten çıkarılma olayını da takmaması gerektiğini düşünüyorum sayın oyuncunun, önünde başka diziler de olacaktır.
açtığınız konu boykota mi çağırıyor yoksa eleştiriye mi çağırıyor onu öğrenmeniz lazım boykotu yaparız yapmasına da dizi kötülemek ne alaka onu anlayamadım boykot çağrısı yaptığı için TRT de yayınlanan bir diziden atılan bayan dan bahsediyoruz TRT deki dizinin kötülüğünden veya herhangi bir şeye benzeyip benzememesinden değil

Adam haklı bence Türk dizilerinin yüzde 95i hint filmi gibi zaten
adamın haklı olmasına bir şey demiyorum boykot ile ilgili konu açıp dizi kötülemesinin yanlış bir şey olduğundan bahsediyorum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Tekin Ayber
Ben TRT'yi bir boykot çağrısı yüzünden adaletsiz davranmasından dolayı kınıyor ve dizilerine de eleştirimi koyuyorum.

Zaten başlık uzundu da kısaltmak zorunda kaldım, başlığa takılmayın o kadar...

TRT ne zaman ekonomik yalakalığını bırakır ve halkın ama sadece halkın zenginliğini savunursa o zaman vergilerimizi hak eder.

Top Bottom