wex_ 80+ Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Haydar başyatmaz 17 Şubat 2022 #1 Lanet olası teslim en iyileştirmeyi apatımıyorum çalıştırdan kapatmaya çalıştırdığımdayani durdurua bastığımda erişim engellendi hatası alıyorum zaten 16 mbps internetim var çıldırmak üzereyim sinirden
Lanet olası teslim en iyileştirmeyi apatımıyorum çalıştırdan kapatmaya çalıştırdığımdayani durdurua bastığımda erişim engellendi hatası alıyorum zaten 16 mbps internetim var çıldırmak üzereyim sinirden
Deniz.... 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 698 Dahası Reaksiyon skoru 191 Konum Türkiye İsim Deniz Tatar 27 Mart 2024 #2 Çözüm yolu buldunuz mu?
The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 5,715 27 Mart 2024 #3 Deniz.... yazmış: Çözüm yolu buldunuz mu? Devamı için tıklayın... Endişe etmeyin, Teslim iyileştirme Microsoft Store uygulamaları veya Gamepass kullanıyorsanız oradaki oyunların güncellemelerini yapıyor. Arkada oyun güncelleniyor yani görselde.
Deniz.... yazmış: Çözüm yolu buldunuz mu? Devamı için tıklayın... Endişe etmeyin, Teslim iyileştirme Microsoft Store uygulamaları veya Gamepass kullanıyorsanız oradaki oyunların güncellemelerini yapıyor. Arkada oyun güncelleniyor yani görselde.