Oynanışta bana denk gelmedi ancak bazen menü'de savaş girme kısmı gelmiyor. Birkaç denemeden sonra geliyor sorun yok Zaten büyük bir sorunda değil ancak bana göre şöyle bir büyük sorun var. Bilmiyorum belki de sadece benim bilgisayarıma özeldir ancak Oyun beta'da olduğundan sunucular çok fazla bakıma giriyor. Ve uyarı yazısı çıkıyor sunucular bakımda diye. Oradan EXİT duşuna bastığınızda bilgisayar kitleniyor. Aklına gelen hiç bir kısayol çalışmıyor. Mecbur olarak bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz. Onun dışında oynanışta çok bug yokbi denicem o zmn oyunun sorunu varmı bugları optimizasyon sorunlar vs
teşekkürler bilgilendirme içinOynanışta bana denk gelmedi ancak bazen menü'de savaş girme kısmı gelmiyor. Birkaç denemeden sonra geliyor sorun yok Zaten büyük bir sorunda değil ancak bana göre şöyle bir büyük sorun var. Bilmiyorum belki de sadece benim bilgisayarıma özeldir ancak Oyun beta'da olduğundan sunucular çok fazla bakıma giriyor. Ve uyarı yazısı çıkıyor sunucular bakımda diye. Oradan EXİT duşuna bastığınızda bilgisayar kitleniyor. Aklına gelen hiç bir kısayol çalışmıyor. Mecbur olarak bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz. Onun dışında oynanışta çok bug yok