The Elder Scrolls® Online %70 indirimde alınır mı alınmalı mı ?

Reaksiyon skoru
15
The Elder Scrolls® Online %70 oranında bir indirim almış bende aylardır mmorpg açlığı çekiyorum oyunu almakla almamak arasında çok kararsız kaldım 53TL gibi bir fiyata inmiş 180Tl'den sizce alınıp şans verilecek bir oyunmu deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.

1675235661529.png

bu firmanın oyunlarını sevsemde her oyunda farklı dillere destek verip türkçeye hiç bir şekilde destek vermemesi sebebi ile şahsen ben almıyorum

bu firmanın oyunlarını sevsemde her oyunda farklı dillere destek verip türkçeye hiç bir şekilde destek vermemesi sebebi ile şahsen ben almıyorum
İngilizce konusunda sorun yok oyun alınmayı hak ediyor mu şans verilir mi ?

İngilizce konusunda sorun yok oyun alınmayı hak ediyor mu şans verilir mi ?
kütük oynanışı var bir ara bakmıştım ve sarmamıştı. black desert online - tera online gibi oyunları oynayan birisi bu oyunu oynayamaz belki knight metin2 tayfası biraz oynanışından dolayı sevebilir.

kütük oynanışı var bir ara bakmıştım ve sarmamıştı. black desert online - tera online gibi oyunları oynayan birisi bu oyunu oynayamaz belki knight metin2 tayfası biraz oynanışından dolayı sevebilir.
Hesapta Black Desert Online öylece yatıyordu pc kaldırmaz diye oynamıyordum yeni pc topladım param cebimde kalsın bence gidip indirip ona şans vereyim teşekkürler

bu oyun bitti, bedava bile olsa anca denenir.
Kitlesi bıraktı, yayıncıları bıraktı, youtuber & özel forum vs. eski icerikleri silip terkettiler oyunu.
2020’ye kıyasla guildlerin ve oyuncu sayısı %90’dan fazla düştü.
Oyun parası reel değeri %95 düştü.
Mmorpg olarak öldü yani. Single içeriği ile 1k saati aşar.
Beklentiniz mmorpg ise bulaşmayın.

Hesapta Black Desert Online öylece yatıyordu pc kaldırmaz diye oynamıyordum yeni pc topladım param cebimde kalsın bence gidip indirip ona şans vereyim teşekkürler
zamanın bolsa oyna pvp ve pve kısmı çok eğlenceli ama onun dışındaki kısımları ticaret vb yapıyorsun onlara kafa yoracak vaktim yoktu benim black desertta senin varsa çok zevk alacağına inanıyorum umarım keyifli vakit geçirirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Yato Tomoe oradan boş boş emoji atana kadar mesajını yazmayı dene

bu oyun bitti, bedava bile olsa anca denenir.
Kitlesi bıraktı, yayıncıları bıraktı, youtuber & özel forum vs. eski icerikleri silip terkettiler oyunu.
2020’ye kıyasla guildlerin ve oyuncu sayısı %90’dan fazla düştü.
Oyun parası reel değeri %95 düştü.
Mmorpg olarak öldü yani. Single içeriği ile 1k saati aşar.
Beklentiniz mmorpg ise bulaşmayın.
Peki New World nasıl hocam

zamanın bolsa oyna pvp ve pve kısmı çok eğlenceli ama onun dışındaki kısımları ticaret vb yapıyorsun onlara kafa yoracak vaktim yoktu benim black desertta senin varsa çok zevk alacağına inanıyorum umarım keyifli vakit geçirirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Yato Tomoe oradan boş boş emoji atana kadar mesajını yazmayı dene
Senin bomboş yorumuna ne yazmamı bekliyorsun

Geri