Arkadaşlar steamde böyle beleş bir oyun buldum oyunu oynayan bilen varsa bilgi verebilir mi p2w mi kitlesi iyi mi? mesela
çok sağlam oyundur sistemin kaldırıyorsa yüksek ayarlarda oyna baya güzel bir oyun ama 1 2 ay oynayıp sıkılırsın oyun bir yerden sonra kendini tekrarlayıp duruyorArkadaşlar steamde böyle beleş bir oyun buldum oyunu oynayan bilen varsa bilgi verebilir mi p2w mi kitlesi iyi mi? mesela
hocam oyunun mantığı nedir cod gibi mi?çok sağlam oyundur sistemin kaldırıyorsa yüksek ayarlarda oyna baya güzel bir oyun ama 1 2 ay oynayıp sıkılırsın oyun bir yerden sonra kendini tekrarlayıp duruyor
boş oyun bence mekanikler ve silahlar kötü , onun yerine cod oynayın direkt.Arkadaşlar steamde böyle beleş bir oyun buldum oyunu oynayan bilen varsa bilgi verebilir mi p2w mi kitlesi iyi mi? mesela
hocam steamde ücretli değil mi codboş oyun bence mekanikler ve silahlar kötü , onun yerine cod oynayın direkt.
call of duty yazdığımda ücretsiz yazısı çıkmıyor fakat fiyatıda yazmıyorhocam steamde ücretli değil mi cod