Neler Yeni

The Finals oyununda farede lag var

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,172
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yabancı forumlarda da araştırdım ancak çözümünü bulamadım. Input lag denen şey var. Fare çok keskin dönmüyor. Sanki 50 liralık fareyle oynuyor gibiyim.
Böyle yavaş, sanki Vsync açık gibi dönüyor. Tamam belki o kadar kötü değil ancak dönüşler vs. kesinlikle keskin değil. Bir çözümünü bulan var mıdır?

leica

80+
The Finals'ta default olarak mouse smoothing açık. İnternette nasıl kapatılacağının rehberleri mevcut. Deneyip sorunun çözülüp çözülmediğine bir bakın.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
the finals gırınce benım cpu %100 ulaşıyor pc fan uçuyor başka hiçbir oyunda böyle bişey yok.

leica

80+
Yabancı forumlarda da araştırdım ancak çözümünü bulamadım. Input lag denen şey var. Fare çok keskin dönmüyor. Sanki 50 liralık fareyle oynuyor gibiyim.
Böyle yavaş, sanki Vsync açık gibi dönüyor. Tamam belki o kadar kötü değil ancak dönüşler vs. kesinlikle keskin değil. Bir çözümünü bulan var mıdır?

C:\Users\user\AppData\Local\Discovery\Saved\Config\WindowsClient dizininde GameUserSettings.ini dosyasının içine alttakini yapıştır.

[/script/engine.inputsettings]
bEnableMouseSmoothing=False

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,172
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
C:\Users\user\AppData\Local\Discovery\Saved\Config\WindowsClient dizininde GameUserSettings.ini dosyasının içine alttakini yapıştır.

[/script/engine.inputsettings]
bEnableMouseSmoothing=False
Daha iyi oldu hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,784
Üyeler
165,233
Son üye
skylerr098