Fan kullanımı %kaçAbi, bu nasıl olabilir ya? RTX4060 için normal olduğunu düşünemiyorum. Egzoz fanı yanıyor, bilgisayar motor çalıştırıyor mübarek. Ne yapmam gerek arkadaşlar?
Tek bir oyunda bu kadar ısınıyorsa oyun ile alakalı da olabilir.Afterburner'a baktığımda fan hızının yüzde 63 olduğunu gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Power Limit 100, temp limit 83.
Bu video da ki ayarları yaptım hocam, boşta 40 dereceydi şimdi 37'ye düştü. Ama ara sıra çok fazla olmasa da fandan bir tık sesi geliyor. Neden olabilir?Tek bir oyunda bu kadar ısınıyorsa oyun ile alakalı da olabilir.
Ama sıcaklıkları düşürmek için msi afterburnerdan fan ayarı yapabilirsin
Fan ayarını kendin yapmalısın video daki gibi yapma. Ben böyle kullanıyorum mesela. Ama sen kendi fan ayarını bulman lazımBu video da ki ayarları yaptım hocam, boşta 40 dereceydi şimdi 37'ye düştü. Ama ara sıra çok fazla olmasa da fandan bir tık sesi geliyor. Neden olabilir?
80 Fazla bir sıcaklık değil ki ?Abi, bu nasıl olabilir ya? RTX4060 için normal olduğunu düşünemiyorum. Egzoz fanı yanıyor, bilgisayar motor çalıştırıyor mübarek. Ne yapmam gerek arkadaşlar?
Afterburnerde fan ayarını kaçta gösteriyor ve otomatik ayarlamada mı ?GIGABYTE RTX 4060
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki ya bu kadar ses çıkarması normal mi?