Neler Yeni

The Hunter:Call of the wild nasıl oynanmalı / hangi dlc'ler alınmalı

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Bütçe
15
Merhaba öncelikle.
Oyunu baya süredir almış ama oynama fırsatı bulamamıştım hazır ramazan iken başlamak istedim.
Yeni başladım oyunu temel düzeyde biliyorum ancak hala eksiklerim var.

Öncelikle bu lanet olası tilkilere nasıl yaklaşabilirim ?
Geyik felan - iq lu canlılar rahatlıkla avlanıyorlar ama bu yırtıcılar genellikle ormanın içlerinde oluyor ve daha ben görmeden warning atıp vınlıyorlar.
Çömelerekte gitsem küçücük hayvan koca orman göremiyorum ve bütün haritayı çömelerek gitmek angarya geliyor.
Harita olarak bu tarlalı haritada oynuyorum ne tavsiye edersiniz ayrıca ok&yay almalımıyım sizce ilk aşamada.

Ve dlc mevsuzu,15 tlm var şuanda ve indirim bekliyorum ekstra harita almak mantıksız geliyor köpek yada çadır dlc si mantıklı geliyor siz ne düşünüyorsunuz.
Oyun hakkındada tartışabiliriz efenim şimdiden teşekkürler.
@The Last Dragonborn hocam siz oyuna sahiptiniz galiba sizce the long darktamı avcılık zor bu oyundamı .d

Son düzenleme:

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Merhaba öncelikle.
Oyunu baya süredir almış ama oynama fırsatı bulamamıştım hazır ramazan iken başlamak istedim.
Yeni başladım oyunu temel düzeyde biliyorum ancak hala eksiklerim var.

Öncelikle bu lanet olası tilkilere nasıl yaklaşabilirim ?
Geyik felan - iq lu canlılar rahatlıkla avlanıyorlar ama bu yırtıcılar genellikle ormanın içlerinde oluyor ve daha ben görmeden warning atıp vınlıyorlar.
Çömelerekte gitsem küçücük hayvan koca orman göremiyorum ve bütün haritayı çömelerek gitmek angarya geliyor.
Harita olarak bu tarlalı haritada oynuyorum (yukon valley olmayan) ne tavsiye edersiniz ayrıca ok&yay almalımıyım sizce ilk aşamada.

Ve dlc mevsuzu,15 tlm var şuanda ve indirim bekliyorum ekstra harita almak mantıksız geliyor köpek yada çadır dlc si mantıklı geliyor siz ne düşünüyorsunuz.
Oyun hakkındada tartışabiliriz efenim şimdiden teşekkürler.
@The Last Dragonborn hocam siz oyuna sahiptiniz galiba sizce the long darktamı avcılık zor bu oyundamı .d
DLC için köpek olabilir, kan kokusunu takip edip avı bulabiliyor.
ATV DLC'si var, onu kullanırsan 200 metre yakında ki tüm canlılar koşarak uzaklaşacak sesten. ama ulaşımda daha iyi

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DLC için köpek olabilir, kan kokusunu takip edip avı bulabiliyor.
ATV DLC'si var, onu kullanırsan 200 metre yakında ki tüm canlılar koşarak uzaklaşacak sesten. ama ulaşımda daha iyi
Atv'yi düşündüm ama yakındaki canlıları kaçırıyor dediğin gibi avlanarak gitmek daha mantıklı.
Köpek çadır veya silah dlc leri arasında kaldım.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tilkileri avlamanın taktiğini buldum.
Yakalanmamak.
Evet size mating call atınca düdüğünüzü öttürüp beklemek ve açık alanlarda avlamak rahat bir çözüm yolu.
Ayrıca yeni başlayanlar ranger silahını kullanıp ücretli olan mermiyi kullanın delme gücü 30 direk çift ciğer yok edebilirsiniz.

Top Bottom