Mojo jojo
80+ Silver
İnternete yazmayı denesene.Bu oyun PS 3'e çıktı mı ?
İnternete yazmayı denesene.Bu oyun PS 3'e çıktı mı ?
PS4 Pro'da Performans modu var. Onu açınca örneğin GOW'da 50 FPS civarında oynanabiliyordu fakat PS4 Fat - Slim'in çözünürlüğünde oyun oynanıyordu. Ama 60 FPS'e o kadar takmanıza gerek yok. Konsolda 30 FPS iken de akıcı. Akıcı olmasaydı zaten olay çıkardı.Konsollardan anlamadığım aşikar o yüzden soruyorum hocam ben The last Of Us remastered ve part 2'yi 60 FPS nasıl oynayabilirim ?
60 fps devri yeni nesilde geldi zaten. Ps 4 pro pes gibi oyunları açıyor 60 fps olarak.PS4 Pro'da Performans modu var. Onu açınca örneğin GOW'da 50 FPS civarında oynanabiliyordu fakat PS4 Fat - Slim'in çözünürlüğünde oyun oynanıyordu. Ama 60 FPS'e o kadar takmanıza gerek yok. Konsolda 30 FPS iken de akıcı. Akıcı olmasaydı zaten olay çıkardı.
Eğer PS5'e çıktılarsa oradan 60 FPS oynayabilirsin. Çıkmadılarsa PS4 ve PS3'de oynanabileceğini sanmıyorum. Part 1 yakın zamanda PC'ye gelecek dedikoduları var galiba gelirse 60 FPS rahat oynatır.Konsollardan anlamadığım aşikar o yüzden soruyorum hocam ben The last Of Us remastered ve part 2'yi 60 FPS nasıl oynayabilirim ?
Part 2 şu anda ps 4 te var.Eğer PS5'e çıktılarsa oradan 60 FPS oynayabilirsin. Çıkmadılarsa PS4 ve PS3'de oynanabileceğini sanmıyorum. Part 1 yakın zamanda PC'ye gelecek dedikoduları var galiba gelirse 60 FPS rahat oynatır.
oynayamazsın.Hiçbir şeyi 60fps oynayamazsın oynadığın oyun minecraft değil ise.Tabi istisnalar var ama Last of us Part 2 zor.Ama remastred belki olabilr.PS3 üzerinden rahatça oynadım muhtemeln ps4 üzerinden problem olmaz kimseye.Konsollardan anlamadığım aşikar o yüzden soruyorum hocam ben The last Of Us remastered ve part 2'yi 60 FPS nasıl oynayabilirim ?
Biliyorum. PS5'e çıkarsa 60 FPS olur, şu an PS4'de 30 FPS civarı.Part 2 şu anda ps 4 te var.
Hocam internetten baktığım kadarıyla konsoldaki 30 FPS PC'deki gibi kötü değil yani 30 FPS 50 FPS gibi geliyor bu böyle mi ? Yoksa yanlış mı biliyorum ?Biliyorum. PS5'e çıkarsa 60 FPS olur, şu an PS4'de 30 FPS civarı.
Xbox'un bu konuda bir teknolojisi vardı ama galiba PS4'de yok. Oyunlar genelde konsollara göre yapılıyor, çoğunlukla da ana platform PS4 oluyor. Bu yüzden oyunlar 30 FPS de olsa PS4'e göre geliştirildikleri için göze batmıyor olabilir. PC'de ise tam tersi PC'nin olayı 60 FPS. Birde FPS ile TPS arasındaki 30 FPS farkı çok fazla göze batıyor.Hocam internetten baktığım kadarıyla konsoldaki 30 FPS PC'deki gibi kötü değil yani 30 FPS 50 FPS gibi geliyor bu böyle mi ? Yoksa yanlış mı biliyorum ?