oyunu 1080pde oynuyorum grafikler ultrada darboğaz varmı sizce işlemci kullanımı 80 90 larda fps de 70 80 arası birde the last of us oyununda rt varmı varsa nasıl açılır teşekkürler cevap verenlere şimididen
hocam bana dorbağaz var gibi geldi ama yok demioyun şuan sıkıntılı optimizasyon olarak sizde sıkıntı gözükmüyor ama işlemciniz bana göre sıcak ztn o işlemciyi stok fanla kullanmamak lazım
hocam yeni sistem aldım ve bütçeyi sonuna kadar kullandım o yüzden 1 seneye kadar zoroyun şuan sıkıntılı optimizasyon olarak sizde sıkıntı gözükmüyor ama işlemciniz bana göre sıcak ztn o işlemciyi stok fanla kullanmamak lazım
Söylemesi ayıptır oyun biraz bozuk. Sizden yana sıkıntı yokhocam bana dorbağaz var gibi geldi ama yok demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam yeni sistem aldım ve bütçeyi sonuna kadar kullandım o yüzden 1 seneye kadar zor
ben stok fanıyla kullanıyorum ama her oyunda fortnite hariç 60 dereceyi geçmiyor.oyun şuan sıkıntılı optimizasyon olarak sizde sıkıntı gözükmüyor ama işlemciniz bana göre sıcak ztn o işlemciyi stok fanla kullanmamak lazım