Neler Yeni

The Legend of Zelda Tears of Kingdom çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Arkadaşlar oyun kutulu olarak 2100₺ ancak kesinlikle oynamak istiyorum. Sizce şu an alınmalı mı seçim sonrası fiyatlarda bi düşüş meydana gelir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Seçim sonrası en son düşecek şey oyun fiyatlar.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
Yılın oyunu olacak bu arada. YTD.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yılın oyunu olacak bu arada. YTD.
Valla metacritic 96 ile açmış. BOTW’ı da büyük bir zevkle 2 kez bitirdim, kesinlikle oynamak istiyorum o yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
Ben hatırlıyorum switch geçen sene 4 k idi yarı fiyatına oyun ne kadar saçma fiyat ya

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
Valla metacritic 96 ile açmış. BOTW’ı da büyük bir zevkle 2 kez bitirdim, kesinlikle oynamak istiyorum o yüzden.
Devrim yapmaya geldiğini düşünüyorum, özellikle yeni craft sistemi keşif hissini 100 yapacak. Durumum olsa oynamayı çok isterdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
Bence oyun üreticileri fiyatları acayip abartmaya başladı bu iş böyle gitmez kimsenin akmaması lazım böyle bir oyunu. Yurt dışı için bile pahalı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Bu nasıl bir oyun hocam 2100tl
Switch oyunları kutulu olarak bu şekilde oluyor maalesef, Nintendo’nun Türkiyede sanal bi oyun pazarı da olmadığı için gidip Afrika ülkelerinin sanal pazarından alıyorum normalde ancak Switchin hafızasını çok doldurmamak adına ve sonrasında takaslamak için kutulu alacağım bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence oyun üreticileri fiyatları acayip abartmaya başladı bu iş böyle gitmez kimsenin akmaması lazım böyle bir oyunu. Yurt dışı için bile pahalı bence
Yurt dışında böyle bir fiyatlandırma yok ki, Nintendo E-Shopta her ülkeye göre fiyatlandırma yapılıyor ancak Türkiye’ye özel yok maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
Ne diyim hocam bana çok garip geldi 2 k ile ben PC de 7 8 tane taş gibi oyun alabiliyorken öyle bir şey olmadı lazım ki bu oyunun hak etmesi lazım ama yinede siz bilirsiniz kutulu alıp takaslamak mantıklı bir olay sonuçta o şekil alınabilir gibi ama bilemedim

Top Bottom