Neler Yeni

The Long Dark Unity hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa ÖZTÜRK
İyi günler. Ben Epic Games'in ücretsiz vermiş olduğu The Long Dark oyununu indirdim. Açmaya çalıştığımda diğer Unity oyunlarında almış olduğum hatanın aynısını alıyorum. Five Dates, Business Tour vb oyunların hepsinde aşağıdaki görseldeki hatayı alıyorum. Aşağıya Business Tour'un hata fotoğrafını atıyorum. Hata SS'ini alamadım. İnternetten aldım bu fotoğrafı ama aynı hata. The Long Dark'ın da aynı hata. The Long Dark'ın Process Monitor dosyasını da paylaşıyorum.

The Long Dark Process Monitor dosyası: https://www.mediafire.com/file/6ystt7qj9iu0xhy/Logfile.PML/file
p6r6Jm.png

Nachi

80+ Platinum
İyi günler. Ben Epic Games'in ücretsiz vermiş olduğu The Long Dark oyununu indirdim. Açmaya çalıştığımda diğer Unity oyunlarında almış olduğum hatanın aynısını alıyorum. Five Dates, Business Tour vb oyunların hepsinde aşağıdaki görseldeki hatayı alıyorum. Aşağıya Business Tour'un hata fotoğrafını atıyorum. Hata SS'ini alamadım. İnternetten aldım bu fotoğrafı ama aynı hata. The Long Dark'ın da aynı hata. The Long Dark'ın Process Monitor dosyasını da paylaşıyorum.

The Long Dark Process Monitor dosyası: https://www.mediafire.com/file/6ystt7qj9iu0xhy/Logfile.PML/file
Alıntıyı görüntüle
@Rambo Bıçağı

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
haydaa
ben hiç bu sorunu yaşamadım bea
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuraya bir bak derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haydaa
ben hiç bu sorunu yaşamadım bea
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuraya bir bak derim
bütün hepsine baktım ama yok hiçbir çözüm bulamadım. Çoğu kişide bu sorundan var ama çözüm atan nerdeyse yok. Birkaç yerde oyunun klasöründeki boot.config dosyasının en son satırına "force-d3d11-bltblt-mode=" (tırnaklar hariç) yazın diyor . Yapınca oyun açılıyor ama bu sefer de çok kasma oluyor. Birçok kişi de aynı şeyi yazmış çok kasıyor diye. Ekran kartı driverleri güncel, c++ lar güncel, dxdiag ve
.Net framework de güncel. Ha bir de 2 tane ekran kartım var laptopta ;

AMD Radeon (TM) R7 M260
AMD Radeon(TM) HD 8610G
işlemci: Amd A10 apu 5745M

daha önce bu sorun yoktu neden oldu,nasıl çözerim bilmiyorum :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,018
Üyeler
159,569