Neler Yeni

The Witcher 3 Hakkında Yardım

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Witcher 3 oynamaya başladım. Oyun sardı ancak tam oturtamadığım birkaç şey var. O yüzden görsellerle birlikte madde madde sorularım olacak. Sorularıma madde madde cevap verirseniz sevinirim.
• Arkadaşlar envanteri gösterdiğim resimde de görebileceğiniz gibi, tonlarca ıvır zıvır var. Bunlar ne işime yarayacak? Nasıl ve nerde kullanmalıyım?
• Para kasamıyorum. Oyunda hikayeyi hemen bitirmemek için, yan görevleri sıkça oynuyorum. Yolda denk geldiğim sarı ünlemli görevleri yapıyorum, tabelalardan falan görevler alıyorum. Ancak para kasamıyorum. Bununla birlikte her şey çok pahalı. Mesela zırhçıdan adam akıllı bir şey alamıyorum.
• Oyunun verdiği gümüş kılıçtan daha iyisini nasıl bulacağım? Her yerde çelik kılıç var.
• Kılıçlara yağ nasıl dökebiliriz? Yağ dökmek ve bufflamak için ne yapmalıyız?
• Oyunu 3. zorluk derecesinde oynuyorum. Canım her zaman eksik geziyorum. Oyunda yemek bulamıyorum. Sağdan soldan bir şekilde geliyor. Anlamıyorum bile nasıl geldi. Çoğu zaman yemeğim bitmiş olduğundan, can dolduramıyorum. Yetenek ağacından açtığım bi zımbırtı az çok doldurmaya yetebiliyor. Nasıl yemek edinebilirim?
• Son olarak, yetenek ağacından nelere ağırlık vermeliyim sizce?

Ekler

• (1).png
    (1).png
    669 KB · Hit: 73
  • (2).png
    (2).png
    876.2 KB · Hit: 71

Satashke

80+ Bronze
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Witcher 3 oynamaya başladım. Oyun sardı ancak tam oturtamadığım birkaç şey var. O yüzden görsellerle birlikte madde madde sorularım olacak. Sorularıma madde madde cevap verirseniz sevinirim.
• Arkadaşlar envanteri gösterdiğim resimde de görebileceğiniz gibi, tonlarca ıvır zıvır var. Bunlar ne işime yarayacak? Nasıl ve nerde kullanmalıyım?
• Para kasamıyorum. Oyunda hikayeyi hemen bitirmemek için, yan görevleri sıkça oynuyorum. Yolda denk geldiğim sarı ünlemli görevleri yapıyorum, tabelalardan falan görevler alıyorum. Ancak para kasamıyorum. Bununla birlikte her şey çok pahalı. Mesela zırhçıdan adam akıllı bir şey alamıyorum.
• Oyunun verdiği gümüş kılıçtan daha iyisini nasıl bulacağım? Her yerde çelik kılıç var.
• Kılıçlara yağ nasıl dökebiliriz? Yağ dökmek ve bufflamak için ne yapmalıyız?
• Oyunu 3. zorluk derecesinde oynuyorum. Canım her zaman eksik geziyorum. Oyunda yemek bulamıyorum. Sağdan soldan bir şekilde geliyor. Anlamıyorum bile nasıl geldi. Çoğu zaman yemeğim bitmiş olduğundan, can dolduramıyorum. Yetenek ağacından açtığım bi zımbırtı az çok doldurmaya yetebiliyor. Nasıl yemek edinebilirim?
• Son olarak, yetenek ağacından nelere ağırlık vermeliyim sizce? Genelde Quen yeteneğinden başka bir şey kullanmıyorum. Heyula keserken mor büyü açıyorum o kadar. Başka büyü çok nadir kullanıyorum.
1) Simyada , iksir üretmede , itemleri yükseltmelerde kullanılan parçalar onlar. Ben genelde onları satıcılara satıyordum.
2)
Bu videodaki yöntemle hem yiyecek kasarsınız hem de para. Çok abartmayın. Oyunun zevki çıkmaz
3)
Haritada , satıcılarda gezerek alınabilir yenileri lvl arttıkça
4) Çok ilgim yoktu bu konuya.
5) 2.madde
6) Önce Quen yeteneğini fulleyin her zaman. Ve savaşlarda da bol bol kullanın. Axii biraz işe yarar bazı yerlerde. Diğerleri çok işime yaramamıştı benim

Top Bottom