Özgürcan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,609
- İsim
- Özgürcan
Arkadaşlar modlardan anlayanlar bir bakabilir mi
Sorum witcher 3 tekrar başlıyım dedim modlarlada oynayışı zenginleştiriyim dedim graphics moduda var neyse bu şekilde sorunsuz oynuyordum sonra aklımda kalan modlar vardı baya onunla oynamak istiyordum.
modlarım:
internete baktığımda content0 klasöründe ki script klasörü silip steam dosyaları doğrulama yapın dedi yaptım ama yine de açılmadı yine aynı hatayı verdi:
bir şekilde bulmaya çalışıyorum sorunu bulmaya the witcher 3 yedeği var en vanilla hali bir şekilde çözemezsem ona dönüp bu sorunla karşılaştığım modları kullanmadan devam edeceğim.
Hayırlı forumlar
Sorum witcher 3 tekrar başlıyım dedim modlarlada oynayışı zenginleştiriyim dedim graphics moduda var neyse bu şekilde sorunsuz oynuyordum sonra aklımda kalan modlar vardı baya onunla oynamak istiyordum.
modlarım:
Random Encounters modu
bu modu kurmak içinCommunity Patch - Bootstrap and Utilities & Community Patch - Shared Imports
bu modların kurulmasını istiyor tamam atılacak klasörlere attım hepsini bin klasörüne atılacakları attım dlc moda çalıştırdığım da ekte attığım foto gibi sorunla karşılaştım:internete baktığımda content0 klasöründe ki script klasörü silip steam dosyaları doğrulama yapın dedi yaptım ama yine de açılmadı yine aynı hatayı verdi:
bir şekilde bulmaya çalışıyorum sorunu bulmaya the witcher 3 yedeği var en vanilla hali bir şekilde çözemezsem ona dönüp bu sorunla karşılaştığım modları kullanmadan devam edeceğim.
Hayırlı forumlar