Neler Yeni

The Witcher Enhanced Edition chapter 2 yardım

AsilLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
ilker d.
Steam
_asillord_
Arkadaşlar oyunu oynuyorum hala ısınamadım çok sıkılarak oynuyorum.2.bölümdeyim bir ton görev yar yan ana çoğunu yaptım.Mezarcı var kayboldu şüpheliler duruyor.Görevi yapmak için gidiyorum ortada yoklar.Her tarafıda gezdim herkesle konuştum hikaye açılmadı.Shinayla hastanede buluşçam evine gittim konuştum hastaneye gidiyorum yok ortad.Meditasyon yapıyorum sabah öğle akşam yine yok.Limanda garkolan öldürmem lazım tekne alıp diyor garkolan öldürüyorum teknenin olduğu yere gidiyorum haritada işareli hiç bişi yapılmıyor.Vincentle ciddi görüşmem lazım diyor bizi hapisten çıkaranla gidiyorum yok.10 15 yan ana görev var öyle tıkandı.bataklığada gittim büyükbabayı öldürdüm geri geldim diğerlerini öldüremyorum çok güçlüler ....Diğer görevlere gidiyorum aynı şekilde tıkandı kaldı oyun nefret ettim var mı bilen napmam gerekiyor ben anlamadım bu oyunu nasıl bir sistemi var bunun ya...delirtti beni satlerdir oynuyorum ilerleyen bir şey yok boş boş dolaşıyorum etrafta

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Oyun aslında güzel tek oynadığım witcher oyunu 80 saatim var. Hatta witcher 2 yi oynadım zor alıştım 1 den sonra ve biraz oynayıp sildim tüm kitapları okuduktan tekrar başlıcam 2 ye. Oyunda mezarcı görevi için akşam gitmen lazımdı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama oyunun görevlerine bakman lazım youtube da vardır görevlerin nasıl yapıldığına dair videolar onları izlemeni tavsiye ederim.

Satriani

80+ Bronze
Arkadaşlar oyunu oynuyorum hala ısınamadım çok sıkılarak oynuyorum.2.bölümdeyim bir ton görev yar yan ana çoğunu yaptım.Mezarcı var kayboldu şüpheliler duruyor.Görevi yapmak için gidiyorum ortada yoklar.Her tarafıda gezdim herkesle konuştum hikaye açılmadı.Shinayla hastanede buluşçam evine gittim konuştum hastaneye gidiyorum yok ortad.Meditasyon yapıyorum sabah öğle akşam yine yok.Limanda garkolan öldürmem lazım tekne alıp diyor garkolan öldürüyorum teknenin olduğu yere gidiyorum haritada işareli hiç bişi yapılmıyor.Vincentle ciddi görüşmem lazım diyor bizi hapisten çıkaranla gidiyorum yok.10 15 yan ana görev var öyle tıkandı.bataklığada gittim büyükbabayı öldürdüm geri geldim diğerlerini öldüremyorum çok güçlüler ....Diğer görevlere gidiyorum aynı şekilde tıkandı kaldı oyun nefret ettim var mı bilen napmam gerekiyor ben anlamadım bu oyunu nasıl bir sistemi var bunun ya...delirtti beni satlerdir oynuyorum ilerleyen bir şey yok boş boş dolaşıyorum etrafta
Yotube'dan anında bilgi alabilirsin.
Gerek sadece bölüm,gerekse de ' full walkthrough' olarak.

AsilLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
ilker d.
Steam
_asillord_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yotube'dan anında bilgi alabilirsin.
Gerek sadece bölüm,gerekse de ' full walkthrough' olarak.
bakıyorum benim seçimlerimle oynayan kişi bir tutmuyor.Aynısını yapıyorum izlediklerimin adamlar ortalıkta yok.Anlayamadım gitti yaaa

Satriani

80+ Bronze
bakıyorum benim seçimlerimle oynayan kişi bir tutmuyor.Aynısını yapıyorum izlediklerimin adamlar ortalıkta yok.Anlayamadım gitti yaaa
Sorundan emin olamadım gerekten, çünkü oynamadım.
Bug ihtimali olabilir mi? Biraz geriden ' save ' vs. Eskiden öyle yapardık. :ROFLMAO:

AsilLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
ilker d.
Steam
_asillord_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ehh biraz bişiler düzeldi ...teşekkür ederim yardımın için.Oyun aslında bana hitap eden bir oyunda nedense ısınamadım daha tam olarak ...

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240
İsim
Diyarhan
Görevleri yapmak gereken saatler var. Atıyorum hastaneye akşam vakti mezarcıya gece vakti gitmelisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,413
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom