THE WİTCHER

Fthbsrn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
merhaba arkadaşlar the witcher 3 aldım ama önceki serilerini bilmiyorum hiç direkt oynasam sıkıntı olur mu sizce??

olmaz bende serisini oynamadan aldım ama çok bir eksiğini göremedim

merhaba arkadaşlar the witcher 3 aldım ama önceki serilerini bilmiyorum hiç direkt oynasam sıkıntı olur mu sizce??
tavsiyem witcher 2 yi oyna zaten indirimde 4 tl gibi bir şeydi 1 in hikayesini youtube dan izleyebilirsin çoğu kişi gördüm bir şey olmaz 3 ten başla diye 3 ten başlarsan atmosfere çok daha sonra girersin ne oldugunu bilmiyorsun ne yapman gerektiğini bilmiyorsun sıkıcı gelebilir witcher 2 yi bitir zaten yaklaşık 15 saat gibi sürüyor

Eğer tüm seriyi oynamak gibi bir düşüncen varsa sakın Witcher 3 ten başalama diğerleri sarmıyor sonra 2 den başlayabilirsin 1 bayıyor çok

Ben direk 3 ten girdim, geri dönmedim gayet açıklayıcı oyun.

birisi oyna diyor daha anlamlı olur anlamazsın diyor birisi oynamasanda prob yok diyor ne yapcam pek biilemedim

hikayesine önem vericeksen youtubedan 1-2'nin hikayelerini dinleyebilirsin. Bu arada 2'de çok güzel 1 gibi oynanmıycak gibi kötü değil.

hocam 1. oyun tam bir kanser oynayamazsın zaten 2. oyunu da youtubeden çok merak ediyorsan hikayesini okursun 3. oyun ise tam bir başyapıt saatlerce oynuyabilirsin 1-2 oyunu oynamadan hikayesine bak özet olarak geç oynamana gerek yok

Geri