hocam riskli biraz çünkü iç tarafta kalan fanı ramlerden dolayı 1 tık yukarı kaldırmak gerekebiliyor o yüzden çok sıkışabilir
bulaşmayayım ozaman hiç r5 5600 var zaten bu gereksiz güçlü gelir ilerde yükseltmede yapmayacağım sıkışıkta olmasın yapacak bir şey yok155mm yükseklik desteği temperli cam dahil değilse sığar.
Evet hocam, 8mm 5 tane borulu olan versiyonu5 bakır borulumuydu o ürün ?
hocam kasa kapağı takmazsın en kötü ?bulaşmayayım ozaman hiç r5 5600 var zaten bu gereksiz güçlü gelir ilerde yükseltmede yapmayacağım sıkışıkta olmasın yapacak bir şey yok
uyumlu, konuya yazdıydım !LGA 1700 için uyumludur umarım hiç bakmadım
hocam kapak takmadan olmaz ya yerde kasa toz alır bayağı bir yarına kaldık artıkhocam kasa kapağı takmazsın en kötü ?
güzel firsat şansını dene derim, iade bile edebilirsin. thermal macun açmadığın sürece
4 -5 ay önce 1700 e almıştım bedava fiyat .SÜPER FİRSAT, 7 bakır borulu am5/am4 ve lga1700 uyumlu (bildiklerim)
SATICI: GAMİNG GEN TR (betaplus o yani)
inceleme: @Trifact
REHBER KONU AŞAĞIDA Kİ LİNK
@Gif Man
🔥İndirim - ❄️ Thermalright Phantom Spirit ❄️ 1599 TL ❄️ 7 Adet Nikel Kaplamalı Bakır Boru 🥶
%15 Nays & Kupon İle Alabilirsiniz . * Resimde Link Mevcut * Uygun Fiyata Sistemini Soğutmak İsteyenler Bu Soğutucuyu Ve Bu Kasayı Tercih Edebilirler .forum.donanimarsivi.com