Neler Yeni

Thermalright TF7 vs cooler master Mastergel Maker

canaksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
can aksu

COOLER MASTER MASTERGEL MAKER

vs.

Thermalright TF7

Not: Alt kısımda olayı açıkladım.​

Biliriyorum termal macun pc'nin performansını aşırı değiştirmiyor (bu ikisi arasındaki fark en azından) fakat
1726154871201.png

Bu ürünğ satın alıcam ve yanında Thermalright TF7 termal macun geliyor ben hayatım boyu en azından öğrendiğimden beri;

COOLER MASTER MASTERGEL MAKER,

Kullanıyordum şimdi asıl soru bu

Bu ürünün yanında gelen HermalRight TF7'yi mi kullanmalıyım yoksa 500 tl daha verip Cooler Master, Mastergel Maker'mı almalıyım

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
yunusemre

COOLER MASTER MASTERGEL MAKER

vs.​

Thermalright TF7

Not: Alt kısımda olayı açıkladım.​

Biliriyorum termal macun pc'nin performansını aşırı değiştirmiyor (bu ikisi arasındaki fark en azından) fakat
Alıntıyı görüntüle
Bu ürünğ satın alıcam ve yanında Thermalright TF7 termal macun geliyor ben hayatım boyu en azından öğrendiğimden beri;

COOLER MASTER MASTERGEL MAKER,

Kullanıyordum şimdi asıl soru bu

Bu ürünün yanında gelen HermalRight TF7'yi mi kullanmalıyım yoksa 500 tl daha verip Cooler Master, Mastergel Maker'mı almalıyım
bır daha para verıp macun almaya gerek yok ayrıca yanındakı macun guzel

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Emre siyah
tf7 daha iyi olması lazım

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Baran Kut
12.8 wmk olması lazım coolermaster 11 wmk
Wmk değerleri firmaların kendilerinin ayarladığı değerler. Standart bir değer değil aslında. Bunun hakkında bir video vardı da bulursam atarım.

Mastergel Maker baya başarılı diye biliyorum TF7'ye göre.

Gurkanpiro

80+ Gold
Wmk değerleri firmaların kendilerinin ayarladığı değerler. Standart bir değer değil aslında. Bunun hakkında bir video vardı da bulursam atarım.

Mastergel Maker baya başarılı diye biliyorum TF7'ye göre.
sitesinde oyle yazıyor ama gerek olmadıgını dusunuyorum ekstra almaya eger bıterse alınır

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Baran Kut
sitesinde oyle yazıyor ama gerek olmadıgını dusunuyorum ekstra almaya eger bıterse alınır
Örnek olarak şu videoyu buldum. İncelemek istersen bakabilirsin. Başka durumu açıkalayan videolar da mevcut.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Baran Kut
bi test yapsalar ıyımıs
Zaten onu anlatmaya çalışıyorlar. Ancak testlerde anlaşılıyor hangisi hangisinden daha iyi diye.

Testler mevcuttur herhalde Tom's Hardware'de vs. Oradan da bakabilirsin. Gerçi çok güvenilir tester değiller ama en kapsamlı yapanlar onlar şimdilik

Top Bottom