crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
Hayırlı olsun şimdiden!Eyvallah. Ozaman corsair rm750 full modüler.
Hayırlı olsun şimdiden!Eyvallah. Ozaman corsair rm750 full modüler.
Eyvallah. Ozaman corsair rm750 full modüler.
Bu PSU' ya bak.HIGHPOWER HPJ-1200GD-F14B ASTRO GD 1200W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Kasa Güç Kaynakları HIGHPOWER
HIGHPOWER HPJ-1200GD-F14B ASTRO GD 1200W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Kasa Güç Kaynakları HIGHPOWERwww.teknolojipazar.com
6 tane koruması var piyasadaki tüm korumalar yani.
1200W 12v100a yani tam 1200W.
8X 6X2 pci var yani 64 pin ekran kartı güç girişi falan üst seviye.
PSU' yu ayrı alsan olur bence. Bu psu corsairden çok daha iyi çünkü.PC yi tek biryerden toplayacağım ilerde yükseltme yaparsam düşüneceğim teşekkürler
PSU' yu ayrı alsan olur bence. Bu PSU corsairden çok daha iyi çünkü.
Azımsanacak kadar değil. 1.5 katı nerdeyse.
Marka da aşırı kaliteli.
High Power Hakkında
Lian Li, Enermax, OCZ ve Thermaltake markaları için OEM güç kaynağı üretimi yapan Sirtec firmasının kendi markası olan High Power; 2009 yılında 80PLUS onaylı Gold sertifikasını almaya hak kazanan ilk 1000W, 1200W ve 1350W güç kaynağı modellerini duyurmuştur. Bunu takiben 2010 yılında ise 80PLUS Platinum sertifikasını almaya hak kazanan 1000W ve 1200W'lık modellerinin lansmanını yapan High Power ayrıca Astro, RockSolid, Direct12, Absolute, Performance ve Element serileri ile 400W'tan 1600W'a kadar kullanıcılara çok geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
Üzdü. High power alman çok daha iyi olurdu amaReis naptın seceresini çıkarttın sirketin. Ama PC yi ben toplamayacağım hazır toplanmış alacağım.
Üzdü. High power alman çok daha iyi olurdu ama
Sonuçta içinden 64 pin ekran kartı güç kablosu çıkan bir PSU' yu corsairin 750w lık bir PSU su ile karşılaştırmak benim hatamdı
Thermaltake diyince direk high power önerdim. High power iyi marka. Hazır sistemde rm 750 mi var ya hangi sistem o![]()
Sırf kendin birleştirmemek için 750W alma bence. Bırak ayrı ayrı gelsin PSU başka yerden olsun ne olucak. Biri 750W diğeri 1200W ve tam verimli.Hazır sistem değil toplama. Ben toplanmış birleştirilmiş alacağım.
Sırf kendin birleştirmemek için 750W alma bence. Bırak ayrı ayrı gelsin PSU başka yerden olsun ne olucak. Biri 750W diğeri 1200W ve tam verimli.
Sadece XMP açıcaksın?Birleştirmesini ben yaparım sorun değil bilgim var fakat bios ayarlamalariyla ugrasmak istemiuorum
Dostum hazır sistem alsanda XMP açıcaksın zaten .DIşte bir şeyi yanlış yaparsam korkusu var