Genellikle yapmıyorlar, kendin açıyorsun. O da çok basit.Onun kurulumunu yapmıyorlar mı
Genelde yapmıyolar. XMP açmak çok kolay biosa giriyosun memory kısmından xmp veya extreme memory profile' e tıklıyoosun en üstte veya ortada olur sonra profil 1 diyosun başka hiç bir şey yokOnun kurulumunu yapmıyorlar mı
Genelde yapmıyolar. XMP açmak çok kolay biosa giriyosun memory kısmından xmp veya extreme memory profile' e tıklıyoosun en üstte veya ortada olur sonra profil 1 diyosun başka hiç bir şey yok![]()
Dostum hazır sistem de yapıcaksn zaten 1200w psu varken niye 750w alasın ki. Anakartın markasını söyle videosunu atıyım.Zaten yutupta olmayan şey yok bakar yaparım ama tembellik işte![]()
Dostum hazır sistem de yapıcaksn zaten 1200w PSU varken niye 750w alasın ki. Anakartın markasını söyle videosunu atıyım.
1200W olanı al bütçen yetiyosa ben söyliyim. Corsair diye corsair almaSen marka mı sordun ben model sanmistim msi ya da asus
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse eyvallah
15000 tl ben size toplayayım ama alırım 20 kağıdınıÇevre birimlerinde para ayırmam lazım 15.000tlyi geçmeyecek çünkü hicbir ekipmanım yok