🔥İndirim Tıkla Gelsin 350/200 İNDİRİM 🔥

Bende 100 TL var arkadaşlar bazı kişilere özel olmasın ?

nadirde olsa tıklagelsinden burgerking alıyordum ama fotoğraflarda gördüklerim tedirgin etmeye basladı
1765182740120.webp

yoksa bu menüyü 250ye falan geliyordu doyuruculuk iyide (maç menüsü)
1765182821542.webp

pratik oluyor al ye at ,evde yapmak icin malzemeleri al topla getir yıka doğra pişir bulaşık uzun iş ama sağlık tarafı işte...

Kod bende de çıkmıyor bu arada. RED'liyim ama yok yani baktım baya.
nadirde olsa tıklagelsinden burgerking alıyordum ama fotoğraflarda gördüklerim tedirgin etmeye basladı
Alıntıyı görüntüle
yoksa bu menüyü 250ye falan geliyordu doyuruculuk iyide (maç menüsü)
Alıntıyı görüntüle
pratik oluyor al ye at ,evde yapmak icin malzemeleri al topla getir yıka doğra pişir bulaşık uzun iş ama sağlık tarafı işte...
Bu konu maalesef öyle haberlerde de denetimlerde McDonalds , Popeyes gibi işletmeler cezai işlemler uygulandı bazı yerler mühürlendi diye görmüştüm. Başka şehir diyerek geçmemek lazım bütün şehirlerde aynı işlem uygulandığına eminim göz göre göre sağlığımızla oynanıyor.

Vodafone payiniz varsa da faturaya yansıt la öderseniz 100 tl geri iade ediyor. Yani 350 tl lik yemeği 50 liraya almış oluyorsunuz. Kodda sadece 26 yaş altında olanlarda geçerliymiş

Düz vodafoneluyum kampanya yok.

illa vodafone kullanıcısı olmamız gerekiyor değil mi?

Vodafone payiniz varsa da faturaya yansıt la öderseniz 100 tl geri iade ediyor. Yani 350 tl lik yemeği 50 liraya almış oluyorsunuz. Kodda sadece 26 yaş altında olanlarda geçerliymiş
Faturana yansıt ile Playstoreden bişey almıştım 75tl faturaya yansıtma ücreti almıştı 1 aylık ücretmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,277
Üyeler
201,460
Son üye
KetranXie
Geri