Neler Yeni

Tıp/eczacı öğrencisi/bilirkişi bakabilir mi: Fazla ilaç içmek

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Psikiyatriste gidemedim yakın zamanda. Benim de ilaçlarımın bitmesine az kalmıştı. Ben de ana ilacımı içip az kalan ilaçları bir gün dolu bir gün boş içiyordum. Son 1 haftadır içmeyi unuttum. Harbi unuttum.
Pazartesi psikiyatri randevum var.
Bugün ilaçlarımı yine içtim eskisi gibi. İçtiğim ilaçların dozları maksimumda hep.
Antidepresan ve stimülan.
Şu an midem bulanıyor, bağırsaklarım bir garip oldu. Halsizlik geldi.
Acaba soğuk mu almışımdır yoksa cidden ilaçlar bir ara sonrasında içince ağır mı geldi?
İlaçları içtikten sonra böyle metalik bir tat geliyor ağzıma.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Psikiyatriste gidemedim yakın zamanda. Benim de ilaçlarımın bitmesine az kalmıştı. Ben de ana ilacımı içip az kalan ilaçları bir gün dolu bir gün boş içiyordum. Son 1 haftadır içmeyi unuttum. Harbi unuttum.
Bugün ilaçlarımı yine içtim eskisi gibi. İçtiğim ilaçların dozları maksimumda hep.
Acaba soğuk mu almışımdır yoksa cidden ilaçlar bir ara sonrasında içince ağır mı geldi?
kanka onu boşver de ppnin masaüstü arka planı var mı

Mengele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abbas
metpamid varsa at bakalım gececek mi

Dostum selam, stimülan kullandığını söylemişsin, bu bir uyarıcıdır ama kanaatımca ya şekerin ya da tansiyonun düşmüştür, tam olarak içeriğini bilmek lazım stimülan'ın ama muhtemelen tansiyon ya da şeker :)

Bol bol kusana kadar su iç, korkma bir şey yok :)

Mengele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abbas
😃 antideprasan ılaclar bulantı yapabılır normal uzmanla gorustugunde bulantılarının oldugunu soyle doz dusebılır

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Bol bol kusana kadar su iç, korkma bir şey yok :)
Kusana kadar su iç demişsiniz hocam ama bazı insanlarin suya direnç eşiği saatte 6-7 litre olabiliyor hücreleri çok su içmekten patlayabilir. Ve bunun sonucu ölümle sonuclanabilir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
😃 antideprasan ılaclar bulantı yapabılır normal uzmanla gorustugunde bulantılarının oldugunu soyle doz dusebılır
Biraz önce yan etkilere baktım da ishal, mide bulantısı falan normalmiş. Bir de ben bir süre uzak kaldım. Vücut ilaçları sistemden atınca ben bir daha alınca yan etki oldu büyük ihtimalle.

Kusana kadar su iç demişsiniz hocam ama bazı insanlarin suya direnç eşiği saatte 6-7 litre olabiliyor hücreleri çok su içmekten patlayabilir. Ve bunun sonucu ölümle sonuclanabilir.
Vücutta ki antioksidanların atılımı için dedim ama haklısınız ufak detaylar böyle sonuçlar doğurabilir :) tabiri caizse kusana kadar için diyelim :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Vücutta ki antioksidanların atılımı için dedim ama haklısınız ufak detaylar böyle sonuçlar doğurabilir :) tabiri caizse kusana kadar için diyelim :)
Sizce bu etki geçer mi yakın zamanda, çok yakın, zamanda yoksa iş yerinden izin alayım mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,477
Üyeler
159,012
Son üye
holyjohan
Top Bottom