senin alışkanlıklarında bitmiyo ha ĞAŞFĞPAEKFArkadaşlar bu konuyu açan çok insan vardır ama yakınlarda bu alışkanlıktan kurtulan varmıdır varsada nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı? Çok kötü gözüküyor ama kurtulamıyorum
Başka bir çözümü olmalı hocam ben başıma geleceklerden pek korkacağımı sanmıyorumzararlarını iyice oku bende öyleydim ama büyüdükçe ve başıma geleceklerden korktuğum için bıraktım kendini az zorla
Acıyı seven biriyim amatırnaklara acı bir şey sürüyorlar ondan sür.
çok basit kanka. karar vererek. şunu yap bunu acı sür işte çekirdek ye falan filan bunlar hikaye. sadece karar vereceksin bu gereksiz bir alışkanlık ve bundan vazgeçiyorum diyecek. bu irade her insanda var bir zahmet kullan.Arkadaşlar bu konuyu açan çok insan vardır ama yakınlarda bu alışkanlıktan kurtulan varmıdır varsada nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı? Çok kötü gözüküyor ama kurtulamıyorum
yap o zamanda millete elaleme rezil olBaşka bir çözümü olmalı hocam ben başıma geleceklerden pek korkacağımı sanmıyorum
Acı derken çiğköfte acısı değil hocam :dBaşka bir çözümü olmalı hocam ben başıma geleceklerden pek korkacağımı sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acıyı seven biriyim ama
Yemiyorum hocam koparıp atıyorum sadeceTirnak kadar pis birseyi nasil yiyebiliyorsun ki
Aynen benimde yeme yok ama koparma ve atma var bildiğin dişimi tırnak makası olarak kullanıyorumyemeyerek. şaka b,r yana bende tırkanklarımı kpartıyorum ve bunu senelrdır yapıyorum 23 yaındayım ama halen daha devam edıyorum tırnak makası kullandıgım zamanlar cok nadırdır devamlı kopartma alıskanlıgı var