Neler Yeni

Titanfall 2 19.90 TL'ye düşmüş. Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ronaldo
Titanfall 2 %90 indirimle 19.90 TL'ye düşmüş. Bu fiyata alınır gibi ama yine de sorayım dedim. Sizce alınır mı? Bir de ilk oyunu illa ki oynamak gerekli mi?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Mis gibi oyun kanka kaçırma. Hikayesini oynamasan bile online modunu uzun süre oynayabilirsin apexe benziyor ateş/hareket mekaniği bu fiyata kaçmaz.
Titanfall 2 %90 indirimle 19.90 TL'ye düşmüş. Bu fiyata alınır gibi ama yine de sorayım dedim. Sizce alınır mı? Bir de ilk oyunu illa ki oynamak gerekli mi?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çok iyi fiyat, alınır.

The Semih

80+ Gold
Nefret etsen bile kütüphanede dursun diye alınır soruya bak, Cips daha pahalı.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Kütüphanende bulunsun al bence

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,476
İsim
Hacı
Alınır. Çok iyi oyun. Hikayesi güzel. Online ı da bi başka :D

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Benim en garibime giden konu çeşidinden bir tanesidir. "Bu oyun alınır mı?" Oyun zevke dayalı bir mesele olduğu için aşırı kişisel bir seçim değil mi? Daha önce böyle bir tip oyun oynadıysan zaten alırsın denersin. Eğer böyle bir oyun oynamadıysan yeni bir oyun deneyimi için alıp denersin. Eğer almamak için sebep arıyorsan zaten almak istemediğin için almazsın. İşin güzel tarafı zaten bir oyunu keşfetmek değil mi?

The Semih

80+ Gold
Benim en garibime giden konu çeşidinden bir tanesidir. "Bu oyun alınır mı?" Oyun zevke dayalı bir mesele olduğu için aşırı kişisel bir seçim değil mi? Daha önce böyle bir tip oyun oynadıysan zaten alırsın denersin. Eğer böyle bir oyun oynamadıysan yeni bir oyun deneyimi için alıp denersin. Eğer almamak için sebep arıyorsan zaten almak istemediğin için almazsın. İşin güzel tarafı zaten bir oyunu keşfetmek değil mi?
20 TL AAA oyun bulmuş adam tereddüte giriyor :D ben anlamıyom bu insanları gözüm kapalı yatırım için 2K para harcadım oyunlara. Şimdide tek tek oynuyorum zam geldi hepsine ayrı bi tat veriyo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ronaldo
Biz de zaten keşfetmeye değer mi diye soruyoruz.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Biz de zaten keşfetmeye değer mi diye soruyoruz.
Biz de o senin geçmiş oyun tecrübeleri ve bir oyundan ne beklediğine göre kişiden kişiye değişir sormanın bir anlamı yok başkasının fikri olumlu olsa da sana pek hitap etmeyebilir çünkü bu kişisel bir zevk meselesidir diyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ronaldo
Biz de o senin geçmiş oyun tecrübeleri ve bir oyundan ne beklediğine göre kişiden kişiye değişir sormanın bir anlamı yok başkasının fikri olumlu olsa da sana pek hitap etmeyebilir çünkü bu kişisel bir zevk meselesidir diyoruz.
Niye sormanın bir anlamı olmasın? Oyunu önceden oynayan ve tecrübe eden arkadaşların yorumlarına göre bizim de fikrimiz şekilleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,947
Üyeler
162,748
Son üye
siirgibi42
Top Bottom