arkadaşlar herkese iyi forumlar dün akşam titanseat throne sipariş verdim ayriyeten kolçak pedi ve bel yastığı da sipariş verdim aslında sırt kalıbında yastık mevcut ama ben ekstra olarak sırt yastığıda sipariş geçtim bu ürünü kullanan varmı varsa önerir mi
kral bende ya spora yazılacaktım ya da oyuncu koltuğu alıcaktım
ama kilolu olduğumdan spora yazıldım
ama ondan önce koltuk alma planım vardı almanın eşiğinden döndüm
Titanseat Throne-Hawk Future arasından Titanseati tercih ettim fp ve destek konusunda daha aktif olduklarını düşünüyorum yaklaşık 7-8 aydır satıştalar ve 1 şikayet dahi yok satış sonrası destekleri çok iyi ben bilgi almmak için sabah 6.30 gibi yazdım anında döndüler
Hafızalı süngerler yanlış bilmiyorsam ilk kullanımda orta sertlikte geliyor daha sonra kullanımla birlikte vücudun şeklini alıyor. Titanseat Throne Night Blue kullanıyorum bende böyle oldu şuan aşırı rahatım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Benim deneyimime göre oturma alanı taş gibi, bir...
kral bende ya spora yazılacaktım ya da oyuncu koltuğu alıcaktım
ama kilolu olduğumdan spora yazıldım
ama ondan önce koltuk alma planım vardı almanın eşiğinden döndüm
Titanseat Throne-Hawk Future arasından Titanseati tercih ettim fp ve destek konusunda daha aktif olduklarını düşünüyorum yaklaşık 7-8 aydır satıştalar ve 1 şikayet dahi yok satış sonrası destekleri çok iyi ben bilgi almmak için sabah 6.30 gibi yazdım anında döndüler
Hafızalı süngerler yanlış bilmiyorsam ilk kullanımda orta sertlikte geliyor daha sonra kullanımla birlikte vücudun şeklini alıyor. Titanseat Throne Night Blue kullanıyorum bende böyle oldu şuan aşırı rahatım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Benim deneyimime göre oturma alanı taş gibi, bir...