Yardım TKL (%75) Klavye önerisi

gatenhell

80+
Reaksiyon skoru
37
Bütçe
3500
Merhaba,
Önceliğim manyetik switch olması ama güzel bir mekanik klavye olursa onu da alabilirim. Kablosuz arıyorum masa üzerinde çok fazla kablo olması hoşuma gitmiyor. Çok yazı yazıyorum bu yüzden %75 olması gerekiyor F tuşları ve yön tuşları şart benim için. Bildirme hızını da önemsiyorum ona göre bir öneri verir misiniz lütfen ?
MSI Force GK600
EPOMAKER HE75 MAG
Aula F75 MAX
Bu klavyeleri bulabildim kullanan var mı ? Önerir misiniz ?

Aula F75 alınır

https://www.gaming.gen.tr/urun/7350...osuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-20/
Knob olsa tadından yenmez

Bunu kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Asus Rog Nx Red switchden geçtim, tuş sesi bu klavyede harika arada dokunup geçiyorum. Asusta taka tuka rahatsız eden bir ses vardı

Garantiside var, hem de Amazon garantili. Başka klavyelere bakma bile.

Edit: Kablosuz arıyormuşsunuz, yeni farkettim. Kablolu düşünürseniz aklınızda bulunsun.
Kablolu 2. El klavyeye o para verilmez daha iyi daha ucuz sıfır kablolu ve kablosuzlar var
Bunlardan hoşuna gideni alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkarsa bunun da fiyatını düşürmüşler alüminyum kasa + qmk via desteği var

Merhaba,
Önceliğim manyetik switch olması ama güzel bir mekanik klavye olursa onu da alabilirim. Kablosuz arıyorum masa üzerinde çok fazla kablo olması hoşuma gitmiyor. Çok yazı yazıyorum bu yüzden %75 olması gerekiyor F tuşları ve yön tuşları şart benim için. Bildirme hızını da önemsiyorum ona göre bir öneri verir misiniz lütfen ?
MSI Force GK600
EPOMAKER HE75 MAG
Aula F75 MAX
Bu klavyeleri bulabildim kullanan var mı ? Önerir misiniz ?
ak820pro kullanıyorum öneririm bütçen 3k bandındayken aula f75 alma derim ben

Kablolu 2. El klavyeye o para verilmez daha iyi daha ucuz sıfır kablolu ve kablosuzlar var
Bunlardan hoşuna gideni alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkarsa bunun da fiyatını düşürmüşler alüminyum kasa + qmk via desteği var
Edit: İlk mesaja bakınız.

Son düzenleme:
Klavyenin yurt dışı fiyatı bile 200 dolar hocam, Satıcı gayet uygun indirim yapmış diye paylaştım, kişi kendi kararını kendisi verebilir, siz uygun görmezsiniz başkası uygun görür. Bazıları purple switch e 5000 6000 istemiş, bu kişi red satıyor, Türkiye de başka Red Switch görmediğim için attım. Zaten çoğu güncel özellik mevcut, kişi rahat rahat kullanabilir sorun olmadıktan sonra.
"Satıcı gayet uygun indirim yapmış"
Satıcı sen değil misin? :D

Geri