Neler Yeni

Tofaş lpg bitince böyle mi oluyor

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
1000026464.jpg

Bıcı bıcı

Son düzenleme:

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Efe Aksu
Sa gençler bir keresinde log bitmişti ben rekt benzinle devam etmiştim hiç zorlamadım gazı az önce arabayı yıkadım köpğkledim tertemiz yaptım
Alıntıyı görüntüle
Çıkarken normal çıktım yokuş yukarı 1. Vites gaza basıyorum devir 2.5K geçmiyor 2. Vitese attım yine 1. Vites gibi gidiyor yavaştı 3. Vitese attım yine gitmiyor yavaş gidiyor. Benzine alıp yukarı çıktım geri gelirken gaza aldım yine yavaş yavaş gidiyor kavşaktan bizim mahalleye girdim araba teklemeye başlıyordu devir kendi kendine faza basmayınca düşüyordu yokuş aşağıydı biraz saldım stop etti benzine geçip devam ettim arabayı bıraktım eve log bitince böyle mi oluyor yoksa yıkarken bir yere fazla mı tuttum?
işin uzmanı değilim ama bence yıkamadan dolayı olmaz o başka sorunu olabilir bence

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Bazı Tofaşlarda hava filtresi karbüratör üzerinden boru hattıyla sağa veya sola alındığı zamanlarda kaput arasından giren tazyikli su filtreyi ıslattığı için çekişi düşürebilir. Aynı sorun açıkta kalmış elektrik kabloları buji başları benzin pompa müşürü hatta ampullerin kablolarına kadar neden olabilir. Tabi kaputu açıp içine direkt suyu bastıysanız o başka kesin yıkamadandır. LPG kitinin kalitesine göre bazen LPG bittiğinde vereceği tepki değişir ama basınç regülatörü ve motorunun amacı LPG azaldığında basınç oluşturmaktır zaten ama bazı kitlerde ya yok yada kalitesiz olursa basınç düşüşü nedeni ile motora tam sıkım yapılmaz devri düşer.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı Tofaşlarda hava filtresi karbüratör üzerinden boru hattıyla sağa veya sola alındığı zamanlarda kaput arasından giren tazyikli su filtreyi ıslattığı için çekişi düşürebilir. Aynı sorun açıkta kalmış elektrik kabloları buji başları benzin pompa müşürü hatta ampullerin kablolarına kadar neden olabilir. Tabi kaputu açıp içine direkt suyu bastıysanız o başka kesin yıkamadandır. LPG kitinin kalitesine göre bazen LPG bittiğinde vereceği tepki değişir ama basınç regülatörü ve motorunun amacı LPG azaldığında basınç oluşturmaktır zaten ama bazı kitlerde ya yok yada kalitesiz olursa basınç düşüşü nedeni ile motora tam sıkım yapılmaz devri düşer.
kaputu hiç açmadım

Top Bottom