bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 576
Şimdi ev çıkarsa ben peşin alamam taksit öderim ancak. Bu süreçte evi kiraya verebilir miyim birde evin tapusu ne zaman bizim üzerimize geçer borç bitince mi?
Ne kadar zekisin ya aklına muhtacız. Ben bu soruyu ilgili olanlara tokiden ev sahibi olanlara soruyorum bir mevzuatı okumak var birde kullanıcıya sormak var.Şu foruma Google nasıl kullanılır diye rehber yapmak gerekiyor. Yıllardır aklımda ama hiç yapmadım. Bir gün yapacağım inş.
Alıntıyı görüntüle
19'una kadar aktif ihtimal var elbette bedava ev vermiyorlar sonuçta 20 sene enflasyonlu taksit ödeyecek bizim gibi kaz zor bulurlar. O yüzden kaz yolma konusunda torpil olacağını pek sanmam ben. Ben zaten kiracı olduğum için ev sahibi beni yolacagina toki yolsun diye bir düşünceye girdimbaşvurular hala aktif mi? ve tamamen gelebilme ihtimali var mı?(torpil olmadan)
başvurular hala aktif mi? ve tamamen gelebilme ihtimali var mı?(torpil olmadan)
Sözleşmeyide fesh ediyorlardır o zaman. Yeni yapılıp kiraya verilen tokiler varda onlar aklımı karıştırmisti demek ki onlar borcunu erkenden bitirmişAktif. 19 Aralık son. Soruya gelecek olursak kiraya veremiyorsun. Kiraya verdiğin anlaşılırsa kilidi değiştiriyorlar.
Mart 2027de teslimpeki evi direkt kullanabiliyor muyuz? Yoksa inşaat aşamasında mı
İyi soru fakat ev çıkarsa kiraya veremezsiniz projelerde ikamet zorunluluğu(senin veya ailenin oturması) geçiyor.Şimdi ev çıkarsa ben peşin alamam taksit öderim ancak. Bu süreçte evi kiraya verebilir miyim birde evin tapusu ne zaman bizim üzerimize geçer borç bitince mi?
Ne zaman kiraya verilebileceği teoride farklı pratikte farklı mı oluyor?Ne kadar zekisin ya aklına muhtacız. Ben bu soruyu ilgili olanlara tokiden ev sahibi olanlara soruyorum bir mevzuatı okumak var birde kullanıcıya sormak var.
Her Toki aynı koşullarla verilmiyor onunla alakalı.Sözleşmeyide fesh ediyorlardır o zaman. Yeni yapılıp kiraya verilen tokiler varda onlar aklımı karıştırmisti demek ki onlar borcunu erkenden bitirmiş