Toki 500.000 sosyal konut kiraya verilebilir mi?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
576
Şimdi ev çıkarsa ben peşin alamam taksit öderim ancak. Bu süreçte evi kiraya verebilir miyim birde evin tapusu ne zaman bizim üzerimize geçer borç bitince mi?

Şu foruma Google nasıl kullanılır diye rehber yapmak gerekiyor. Yıllardır aklımda ama hiç yapmadım. Bir gün yapacağım inş.

1765098618520.webp

Şu foruma Google nasıl kullanılır diye rehber yapmak gerekiyor. Yıllardır aklımda ama hiç yapmadım. Bir gün yapacağım inş.

Alıntıyı görüntüle
Ne kadar zekisin ya aklına muhtacız. Ben bu soruyu ilgili olanlara tokiden ev sahibi olanlara soruyorum bir mevzuatı okumak var birde kullanıcıya sormak var.

başvurular hala aktif mi? ve tamamen gelebilme ihtimali var mı?(torpil olmadan)

19'una kadar aktif ihtimal var elbette bedava ev vermiyorlar sonuçta 20 sene enflasyonlu taksit ödeyecek bizim gibi kaz zor bulurlar. O yüzden kaz yolma konusunda torpil olacağını pek sanmam ben. Ben zaten kiracı olduğum için ev sahibi beni yolacagina toki yolsun diye bir düşünceye girdim

Aktif. 19 Aralık son. Soruya gelecek olursak kiraya veremiyorsun. Kiraya verdiğin anlaşılırsa kilidi değiştiriyorlar.

Aktif. 19 Aralık son. Soruya gelecek olursak kiraya veremiyorsun. Kiraya verdiğin anlaşılırsa kilidi değiştiriyorlar.
Sözleşmeyide fesh ediyorlardır o zaman. Yeni yapılıp kiraya verilen tokiler varda onlar aklımı karıştırmisti demek ki onlar borcunu erkenden bitirmiş

peki evi direkt kullanabiliyor muyuz? Yoksa inşaat aşamasında mı

Şimdi ev çıkarsa ben peşin alamam taksit öderim ancak. Bu süreçte evi kiraya verebilir miyim birde evin tapusu ne zaman bizim üzerimize geçer borç bitince mi?
İyi soru fakat ev çıkarsa kiraya veremezsiniz projelerde ikamet zorunluluğu(senin veya ailenin oturması) geçiyor.

Kurallara uymayıp kiraya verirseniz sözleşmeyi feshedip evi geri alabilirler.Sonuçta dar gelirlilerin "yaşaması" için, proje zenginler gelsin yatirim yapsın diye değildir.

Ne kadar zekisin ya aklına muhtacız. Ben bu soruyu ilgili olanlara tokiden ev sahibi olanlara soruyorum bir mevzuatı okumak var birde kullanıcıya sormak var.
Ne zaman kiraya verilebileceği teoride farklı pratikte farklı mı oluyor? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,695
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri