Neler Yeni

Topladığım sistemi değerlendirir misiniz ??

Legannen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Duran Eker
Psu değiştirmeniz iyi olur. Parçalarda başka değişecek bir şey yok. Crucial ramler daha iyidir. Ardaşaların önerdiği gibi
yorum için teşekkür ederim. Psu dan yana korkutuyorsunuz beni ram dışında parçalar hazır fakat daha toplamayı gerçekleştirmedim. Akım korumalı bir priz ile yola devam etmem gerekecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayırlı olsun kasa güzel ancak psusunu değiştirirseniz daha sağlıklı ve güvenli olur imkanınız yoksa akım korumalı prizle idare edin bir süre
mecbur öyle yapacağım. teşekkür ederim.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
teşekkür ederim. Crucial ram araştırmaya başlayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

3060 yapabilirim elbette ama şuan ki ekram kartı 3060 dan iyi diye biliyorum. iyi marka bir 3060 ti için bütçem yok maalesef 10 11 bin bandı gerekiyor ben ekran kartını 6500 e aldım. teşekkür ederim güzel yorumun için
Elindeki kart iyi olabilir ama driver desteği ve teknoloji konusunda nvidia ekran kartında her zaman 1 adım önde olacak. Ben bunu 5600xt kullanıcısı olarak söylüyorum bende bir amd kart kullanıyorum fakat upgrade edeceğim zaman kesinlikle nvidia alacağım.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı

Legannen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Duran Eker
50 yıl geçmişleri bile olsa 50 yıldır hep nvidia önde bence öylede olacak.
yorumun için teşekkürler. Fakat gerçekten ekran kartım yarı fiyatında 3060 ti ın, yarışabiliyorum fps anlamında 3060 ti ile tek sıkıntı yazılımsal sorun ve ilerisi için ben de AMD de daha fazla ışık görüyorum. Bunu da Türkiye şartlarında söylüyorum ki ben her türlü anlamda AMD seçebiliyorum cebimdeki para ile. Eğer Nvidia seçersem cebimde %30-40 daha fazla para gidiyor şuan sanki.

cgelis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Gelis
Butce en sınırda ise ssd ramden kisip bir alt kaliteye düşüp daha iyi psu alırdım. Daha da yoksa ekran kartından kisardim. Zaten değiştirmeyi düşünüyorsan neden alıyorsun ki dandik bir psu alarak parani çöpe atacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,648
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom