JetSuperset
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Arman Ataseven
- Bütçe
- 9000
Merhaba arkadaşlar
Bir süre araştırdıktan sonra geçen hafta İtopya.com'dan DH-SLEDGE isimli bilgisayara bir tane HDD ekleyerek sipariş verdim,
fakat internet üzerinde okuduklarımdan sonra siparişi iptal edip Acıbadem mağazalarından direk parçaları almayı düşündüm
o yüzden internet sitelerinden stokları kontrol ettim ama her şey yoktu bunun üzerine kendim toplama düşüncesinde karar kıldım.
Kendim toplayınca 9000 TL civarında olan bütçemin biraz üzerine çıkıyorum. Buraya yazmamın sebebi ise yardımınızı ve geri dönüşünüzü
istediğimdendir, bu konularda çok deneyimsizim ve ilk kez bir bilgisayar topluyorum.
ITOPYA'dan sipariş verdiğim sistem:
www.itopya.com
Az değişiklik ile kendi toplamayı düşündüğüm:
-MSI B450 TOMAHAWK MAX
-CORSAIR CARBIDE SPEC-DELTA
-XPG 8GB GAMMIX 3000MHZ X2
-SEAGATE 1 TB 7200 RPM
-KIOXIA EXCERIA 480GB 3.0 SSD
-AMD RYZEN 6 3600
-MSI RX 5700 XT GAMING X
Böyle bir değişiklik yaparsam ödediğim fiyat 8.800 TL den 10.200 civarı oluyor. Sizce değer mi bir değişik gerekir mi yoksa İtopya'dan topladığım bilgisayar iyi ve onu mu beklemeliyim.
İnternette okuduklarım İtopya'ya baya şüheli bakmama neden oldu.
Şimdiden teşekkürler.
Bir süre araştırdıktan sonra geçen hafta İtopya.com'dan DH-SLEDGE isimli bilgisayara bir tane HDD ekleyerek sipariş verdim,
fakat internet üzerinde okuduklarımdan sonra siparişi iptal edip Acıbadem mağazalarından direk parçaları almayı düşündüm
o yüzden internet sitelerinden stokları kontrol ettim ama her şey yoktu bunun üzerine kendim toplama düşüncesinde karar kıldım.
Kendim toplayınca 9000 TL civarında olan bütçemin biraz üzerine çıkıyorum. Buraya yazmamın sebebi ise yardımınızı ve geri dönüşünüzü
istediğimdendir, bu konularda çok deneyimsizim ve ilk kez bir bilgisayar topluyorum.
ITOPYA'dan sipariş verdiğim sistem:
DH-SLEDGE/AMD Ryzen 5 3500/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
DH-SLEDGE/AMD Ryzen 5 3500/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DH-SLEDGE ITOPYA'da.

Az değişiklik ile kendi toplamayı düşündüğüm:
-MSI B450 TOMAHAWK MAX
-CORSAIR CARBIDE SPEC-DELTA
-XPG 8GB GAMMIX 3000MHZ X2
-SEAGATE 1 TB 7200 RPM
-KIOXIA EXCERIA 480GB 3.0 SSD
-AMD RYZEN 6 3600
-MSI RX 5700 XT GAMING X
Böyle bir değişiklik yaparsam ödediğim fiyat 8.800 TL den 10.200 civarı oluyor. Sizce değer mi bir değişik gerekir mi yoksa İtopya'dan topladığım bilgisayar iyi ve onu mu beklemeliyim.
İnternette okuduklarım İtopya'ya baya şüheli bakmama neden oldu.
Şimdiden teşekkürler.