Neler Yeni

TOPLAMA BİLGİSAYAR

helpyardımplz

80+ Silver
Arkadaşlar herkese selamun aleyküm arkadaşıma toplama bir bilgisayar dizmek istiyorum attığım parçalar iyi mi ?

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...dr4-ax4u300038g16a-sr30-fiyati,474625218.html 2x

r5 3600 işlemci ısınıyor diyenler var ısındığını bende biliyorum CPB kapatmayı planlıyoruz eğer gerektiği kadar soğuk çalışmaz ise işlemci soğutucusu alabilir arkadaşım
bu sistem toplam 5800 tl gibi bir şey yapıyor bunun gibi ya da bundan daha iyi bir sistem yapabilirseniz yazabilir misiniz yazarsanız iyi olur bütçe 6000 tl ye kadar çıkabilirmiş

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış

LaMorte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, kamera, TV
Arkadaşlar herkese selamun aleyküm arkadaşıma toplama bir bilgisayar dizmek istiyorum attığım parçalar iyi mi ?

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...dr4-ax4u300038g16a-sr30-fiyati,474625218.html 2x

r5 3600 işlemci ısınıyor diyenler var ısındığını bende biliyorum CPB kapatmayı planlıyoruz eğer gerektiği kadar soğuk çalışmaz ise işlemci soğutucusu alabilir arkadaşım
bu sistem toplam 5800 TL gibi bir şey yapıyor bunun gibi ya da bundan daha iyi bir sistem yapabilirseniz yazabilir misiniz yazarsanız iyi olur bütçe 6000 TL ye kadar çıkabilirmiş
işlemciiyi kısıp ekran kartını yükseltebilirsin

helpyardımplz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
afedersiniz ama benimle dalga mı geçiyorsunuz yukarıya bakarsanız zaten söylediğiniz tüm parçaları ben yazdım sizde mi gözükmüyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciiyi kısıp ekran kartını yükseltebilirsin
mesela link atabilir misin ?

çok çok çok yanlış anladım kusura bakmayın bilgisayar linki atmışsınız onları özelleştirmem için koymuşsunuz gerçekten görmedim kusura bakmayın tekrardan :(

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
afedersiniz ama benimle dalga mı geçiyorsunuz yukarıya bakarsanız zaten söylediğiniz tüm parçaları ben yazdım sizde mi gözükmüyor ?

mesela link atabilir misin ?

çok çok çok yanlış anladım kusura bakmayın bilgisayar linki atmışsınız onları özelleştirmem için koymuşsunuz gerçekten görmedim kusura bakmayın tekrardan :(
bende diyorum ne oluyor :D , iyi forumlar

Top Bottom