- Bütçe
- 40000
Herkese merhaba,
Birkac gun once bir konuda sistem hakkinda guzel tavsiyeler almistim. Konu altinda kararlastirdigimiz PC satistan kalktigi icin tekrar acmak durumunda kaldim. Butcem kasa icin maksimum 40k. Islemcide intel olmasini istiyorum. FPS agirlikli oyunlar oynadigim icin kalitedense onceligim fpsin yuksek olmasi. Ayrica yayin vermeyi dusundugum icin de ramin guclu olmasini istiyorum. Bu iki sistem arasinda kaldim. Ayni butceler ile daha iyi veya daha ucuza ayni performansli baska bir sistem toplanabilir mi danismak istedim.
Birkac gun once bir konuda sistem hakkinda guzel tavsiyeler almistim. Konu altinda kararlastirdigimiz PC satistan kalktigi icin tekrar acmak durumunda kaldim. Butcem kasa icin maksimum 40k. Islemcide intel olmasini istiyorum. FPS agirlikli oyunlar oynadigim icin kalitedense onceligim fpsin yuksek olmasi. Ayrica yayin vermeyi dusundugum icin de ramin guclu olmasini istiyorum. Bu iki sistem arasinda kaldim. Ayni butceler ile daha iyi veya daha ucuza ayni performansli baska bir sistem toplanabilir mi danismak istedim.
BBL-HIGH/Intel Core i5 13400F/MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
BBL-HIGH/Intel Core i5 13400F/MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Battle Elite | Intel i3-13100F | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 4070 12 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com