beni cidden baya rahatlattiniz ama eminsiniz demi tecnhopat forumda rc500 kullanicilari 2 haftada %97 ye dustu falan diolarBizim milletimiz nasıl bir kafada ya. Toshiba TR200 Sorunlu sadece. RC500 sorunlu değil, rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Link var mı?beni cidden baya rahatlattiniz ama eminsiniz demi tecnhopat forumda rc500 kullanicilari 2 haftada %97 ye dustu falan diolar
Anlamadim neyin linkiLink var mı?
Forumda en iyi F/P olarak tavsiye ediyoruz.
Link var mı?
Forumda en iyi F/P olarak tavsiye ediyoruz.
Anlamadim neyin linki
Mesaj otomatik birleştirildi:
TOSHIBA OCZ 500GB RC500'ün 2 haftada sağlığı %97'ye düştü - Technopat Sosyal
2 hafta önce İncehesap'ın gaming gecesinden RC500 M2 SSD aldık. Geldikten birkaç gün sonra sağlığı %99'a düştü normal olabilir dedik. Birkaç gün sonra %98'e düştü biraz daha bekleyelim dedik. 1-2 gün öncede %97 düştü. Okuma yazma değerleri normal, boşta 40 derecelerde Diskmark testinde 60...www.technopat.net
Yorumlarda biri RC500 değil TR200'den bahsetmiş.Anlamadim neyin linki
Mesaj otomatik birleştirildi:
TOSHIBA OCZ 500GB RC500'ün 2 haftada sağlığı %97'ye düştü - Technopat Sosyal
2 hafta önce İncehesap'ın gaming gecesinden RC500 M2 SSD aldık. Geldikten birkaç gün sonra sağlığı %99'a düştü normal olabilir dedik. Birkaç gün sonra %98'e düştü biraz daha bekleyelim dedik. 1-2 gün öncede %97 düştü. Okuma yazma değerleri normal, boşta 40 derecelerde Diskmark testinde 60...www.technopat.net
Yok bitek saglik sorunu attigim linkde bahsedilmis hicbir sorunu yokmu simdi ssd nin simdiden cok tesekkur ederim bu aradaYorumlarda biri RC500 değil TR200'den bahsetmiş.
RC500'ün sağlık sorununa dair başka link var mı? Tek bir kişide sorun çıktı diye kronik olmaz.