Neler Yeni

Tosla Kart Kaç Günde Gelir ?

Bugün sabah papara kartmı yoksa tosla kartmı sipariş etmeliyim diye düşündüm,sonra tosla kart daha iyiymiş diye düşünüp sipariş ettim.Siz sipariş ettiğinizde kaç günde gelmişti ?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Bugün sabah papara kartmı yoksa tosla kartmı sipariş etmeliyim diye düşündüm,sonra tosla kart daha iyiymiş diye düşünüp sipariş ettim.Siz sipariş ettiğinizde kaç günde gelmişti ?
Tosla kartı herhangi bir Şok marketten de alabilirdiniz. 5 TL karşılığında fakat Papara daha güzel ücretsiz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tosla kartı herhangi bir Şok marketten de alabilirdiniz. 5 TL karşılığında fakat Papara daha güzel ücretsiz.
Bizim ee şok uzak kalıyor bim ve a101 kapının önünde,eğer şoka kügitseydim polis çevirirdi diye gitmedim,Paparada aylık 5 işlem sınırı beni enelleyiyor o yüzden tosla kart aldım.Tosla kart sonrası belki harçlık biriktirmek için papara kartda alabilirim belli olmaz.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Toslanında eksileri olmaya başladı, bir tosla hesabından bir tosla hesabına para atmak için kendi banka hesabın olması yani 18 yaşından büyük olman gerekiyor. Yakında aylık kullanım ücreti gelirse şaşırmam.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hafta sonu da dahil olmak üzere 5 günde elime ulaşmıştı.

Squex

80+ Silver
Toslanında eksileri olmaya başladı, bir tosla hesabından bir tosla hesabına para atmak için kendi banka hesabın olması yani 18 yaşından büyük olman gerekiyor. Yakında aylık kullanım ücreti gelirse şaşırmam.
Tosla hesabından başka toslaya para atmak için banka hesabı mı gerekiyor? Yeni mi geldi bu çünkü önceden atabiliyordum ben.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tosla hesabından başka toslaya para atmak için banka hesabı mı gerekiyor? Yeni mi geldi bu çünkü önceden atabiliyordum ben.
Evet 1 Mayıs'tan itibaren geçerli oldu. 18 yaş şart değil ama sanırsam. Veli ile beraber herhangi bir bankadan 18 yaş altı banka hesabı açtırılabiliyor. Ardından Tosla hesabına 1 TL gönderiyorsun. Muhtemelen kabul ediyordur 18 yaş altı hesapları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,325
Üyeler
163,645
Son üye
untregon
Top Bottom