SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Sizce ne yapmalıyım veya ne olur?
Karttannereden yüklediniz atm den mi sanal karttan mı?
Evetbaşkasının ibanından mı yolladınız ?
sadece kendi adınıza olan banka hesablarından toslaya transfer yapabilirsiniz hocamKarttan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
makbuz veya faturayı yollayın tosla yetkililerineSizce ne yapmalıyım veya ne olur?
makbuz veya faturayı yollayın tosla yetkililerine
Burda yollanıyor diye görmüştüm toslaya yazayım barisadece kendi adınıza olan banka hesablarından toslaya transfer yapabilirsiniz hocam
24 saat icinde hesaba geri para gecemz ise toslayı arayın veya bankanızla konuşmanız gerek o konuları bilmiyorum pek kimle konuşcanızı bilmiyorum yani ama en kötü toslayı arayın
sadece kendi adınıza olan banka hesaplarına yollayabilirsiniz. sacma ama yapcak bişey yok kural böyleBurda yollanıyor diye görmüştüm toslaya yazayım bari
toslanın canlı destegi cok iyi degil arayip iletin daha iyi olur sizin icinBurda yollanıyor diye görmüştüm toslaya yazayım bari
Mail den yazdimsadece kendi adınıza olan banka hesaplarına yollayabilirsiniz. sacma ama yapcak bişey yok kural böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
toslanın canlı destegi cok iyi degil arayip iletin daha iyi olur sizin icin
öyle 1 veya 4 saat icinde dönüyorlar ama sizin bileceginiz iş tabiMail den yazdim
Yarın arayayım iyi forumlar.Teşekkürleröyle 1 veya 4 saat icinde dönüyorlar ama sizin bileceginiz iş tabi
Benim tavsiyem gene telefondan aramak olur tabii ki
iyi forumlar. gecmiş olsun