Neler Yeni

touchpad su döküldü çalışmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Aydın
arkadaşlar öğle vakitleri laptopa azcık su döküldü touchpadın sol yarısı ve s tuşuna kadar. hemen dışından temizledim. tuşlar çalışıyor fakat touchpad çalışmıyor. napmam gerek lütfen yardımcı olun.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
İçeride muhtemelen su kalmış olabilir kalmamışsa pirinç ile kurutmaya çalış olmazsa touchpad'in altındaki anakarta benzeyen kısmı pirinçde beklet işe yarar.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sivi temasi olunca kapatman lazim fon makinesi vurursun su kurusun diye. garantisiz bilgisayarsa icini acip kurutmak iyi olur

G.P.U

80+ Silver
İçeride muhtemelen su kalmış olabilir kalmamışsa pirinç ile kurutmaya çalış olmazsa touchpad'in altındaki anakarta benzeyen kısmı pirinçde beklet işe yarar.
Pirince gerek yok bayağı fön makinası tut

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bence çok doğry bir method değil sıcak hava ile buharlaştırmak işe yarayacaktır
İçindeki suyu buharlaştırıyor daha yavaş ama daha etkili
Sen çamaşırlarını havayla kuruturmusun yoksa saç kurutma makinesiylemi kurutursun ?

G.P.U

80+ Silver
İçindeki suyu buharlaştırıyor daha yavaş ama daha etkili
Sen çamaşırlarını havayla kuruturmusun yoksa saç kurutma makinesiylemi kurutursun ?
Ama o ayrıbu ayrı bu nasıl örnek çamaşırların acelesi yok ve çok istersen çamşır kurutma kurutma makinası al ama burda biraz daha kısa devre yaparsa kökten gidebilirde yada oksitlenme yapabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Selim Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın garantisi var daha temmuz ayında aldım. içini açmam garantiyi etkiler mi? zaten öğlen olan bir olay yeni fark ettim yine de işlem yapayım mı? saç kurutma makinesinin içindeki suyu daha da derinleri götürme ihtimali var mı?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Cihazın garantisi var daha temmuz ayında aldım. içini açmam garantiyi etkiler mi? zaten öğlen olan bir olay yeni fark ettim yine de işlem yapayım mı? saç kurutma makinesinin içindeki suyu daha da derinleri götürme ihtimali var mı?
Yavaş üflüyorsa ısıtır ve zarar verebilir bu yüzden
Ama o ayrıbu ayrı bu nasıl örnek çamaşırların acelesi yok ve çok istersen çamşır kurutma kurutma makinası al ama burda biraz daha kısa devre yaparsa kökten gidebilirde yada oksitlenme yapabilir
Pirinç öneriyorum.

G.P.U

80+ Silver
Pirinç öneriyorum.
Peki şöyle düşün ya su devrelerin altına gittiyse napacaz pirinci oraya depecekhalimiz yokya öyle düşün ve su buharlaşma sıcaklığın devereler zarar görmez su atılır ama devreye bişi olmaz kendim denediğimden biliyorum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence garantiye yollayın düşünmeden.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Peki şöyle düşün ya su devrelerin altına gittiyse napacaz pirinci oraya depecekhalimiz yokya öyle düşün ve su buharlaşma sıcaklığın devereler zarar görmez su atılır ama devreye bişi olmaz kendim denediğimden biliyorum
Bende diyorum ya buharlaşsın diye fön makinesi devreyi yakabilir ama kafana 10 saniyeden fazla tutabiliyorsan sorun yok.

Top Bottom